2020 Yılında Trend Olacak Saç Modelleri

2020 yazının son ayında gözler 2020 kış sezonu trendlerine çevrilmeye başlandı bile! Kıyafetler kadar saç modası trendleri de merak edilirken sizin için araştırdık ve 2020 yılında popüler olması beklenen saç modellerini listeledik. İşte size 2020 yılında trend olacak beş saç modeli…

Bob kesim

Birkaç sezondur moda dünyasının sevilen saç modellerinden birisi olan bob saç kesimi genç ve dinamik bir görüntü sunuyor. Modern hayatın hareketli yaşam tarzına oldukça uygun olan bob kesim saçlar, ister düz ister hafif dalgalı şekilleri ile çok seviliyor.

Su dalgası

Değişmeyen saç trendlerinden birisi olan su dalgası 2020 yılında da çok moda! Ünlü markaların defilelerinde de sıkça yer verdiği su dalgalarına kavuşmak ise oldukça basit: duştan çıktıktan sonra ıslak saçınızı kıvırarak toplayın ve bir süre bekledikten sonra saçınızı açarak köpük sürün ve kurutun. Su dalgası saçlarınız hazır!

Yandan ayrılmış

Biraz retro bir görüntüye ne dersiniz? Saçınızın büyük bir kısmını yandan ayırarak yapacağınız bu saç, sezonun en trend modellerinden birisi olacak. Üstelik yukarda saydığımız bob kesim, su dalgası veya kıvırcık saçlar da yeni sezonda sürekli olarak yandan ayrılacak.

Bandanalı Saçlar

2020 yaz sezonunda oldukça popüler olan saç bantları ve bandanalar etkisini 2020 yılına da taşıyor. Her saç modeli ve uzunluğu ile kullanılan saç bandanalarının nasıl kullanılacağı ise tamamen sizin tasarımınız!

Kıvırcık

Kıvırcık saçlar 2020 yılının en popüler saç modellerinden birisi. Özellikle kakül ile birlikte kullanılan kıvırcık saçlar ünlülerin de gözdesi, bizden söylemesi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hangi Saç Modeli Kimlere Yakışır?

Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır: Kumral Saç Rengi Tonları

Karamel Saç Rengi Kimlere Yakışır: Karamel Saç Rengi Tonları

Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır: Kızıl Saç Rengi Tonları Neler

Gri Saç Rengi Kimlere Yakışır: Gri Ombre ve Gri Balyaj

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak