Bu Fondötenler Tam Yazlık!

Yazın sıcağını tam da en tepe noktasında hissettiğimiz şu günlerde cildimiz ağır makyajlar karşısında isyan edebilir! Özellikle sıcak havalarda ağır formüllü fondötenlerinizi daha hafif yapılı fondötenlerle değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir. İşte hafif yapılı yaz mevsimi fondötenleri…

Perricone MD No Foundation

Cilt uzmanları tarafından geliştirilen bu fondöten, cilt tarafından kolayca emiliyor ve kapatıcılık olarak orta derecede bir kapatıcılık sağlıyor.

 

NARS Sheer Glow

Son zamanların en sevilen markalarından birisi olan NARS, size sıcak havalarda bile ‘tam kapatıcılık’ sözü veriyor. Yağ içermeyen hafif yapılı fondöten sayesinde yüzünüzde pürüzsüz bir görünüme hazır olun!

 

Bare Minerals Complexion Rescue

Bu fondöten o kadar hafif ki adeta bir BB krem ile eş değer! Yüzünüzde doğal bir makyaj görünümünün tadını çıkarmaya ne dersiniz?

 

Revlon Color Stay

Eğer fondöten seçiminizde sizin için önemli olan uygun fiyatlı olması ise Revlon’un likit fondötenine şans vermelisiniz. Kuru ve yağlı ciltlere özel olmak üzere 2 farklı türde karşımıza çıkan bu ürün kapatıcılık konusunda da iddialı!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak