2016 Yılına Damgasını Vuran Moda Trendleri

Çoğu trendin 2017’ye sarktığını da düşünürsek, bu göz atma size yeni sezon alışverişlerinizde de yol gösterici olabilir, bizden söylemesi… İşte 2016 yılına damgasını vuran en trend moda akımları…

Omzu açık bluzlar, elbiseler
2016 yılının özellikle yaz sezonunda moda dünyasından sokak stiline kadar neredeyse her alana etkisini göstermiş bir akım olan omzu açık bluzlar, hem farklı hem de şık bir duruşa imza atmaktadır. Omzu açık bluzların trend olması ile omzu açık elbise trendinin de arkasından geldiği bu akım, 2017 ilkbahar-yaz sezonunda da vitrinlerdeki yerini koruyacak gibi.

omzu açık elbise

 

omzu açık

‘Denim on denim’
Moda dünyasında adeta bir kült haline gelen ve 2016 yılına da damgasını vurmuş bir akım: denim on denim. Denim parçaları yine denim parçalar ile birlikte kullanmak anlamına gelen bu akım, özellikle kot pantolonlar ve kot gömlekler ile birlikte oldukça farklı ve cool kombinlere imza atmaktadır.

denim on denim

 

denim on denim

 

denim on denim

Çiçekli elbiseler
2016 yılında ünlü markaların vitrinlerinde ve sokaklarda en çok gördüğümüz parçalardan birisi olan çiçekli elbiseler, bu seneye damgasını vurmuş vaziyette. İster maksi boy olsun, ister midi ya da mini boy olsun, çiçekli elbiseler bu sene hiç olmadığı kadar moda!

çiçekli elbise

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak