Alliance Teknolojisi İle Acısız, %100 Doğal ve Sıfır Yan Etki

inanır group nilay turan
İnanır Group Pazarlama Müdürü Nilay Turan

Yeni Alliance teknolojisinden bahseder misiniz?
Alliance® anında etkili incelme, selülit ve anti-aging bakımlarında kullanılan patentli roll ve flap teknolojilerini kombine eden LPG’nin patentli en yeni teknolojisi… Medikal ve estetik alanlarındaki 30 yıllık uzmanlık ve bilimsel araştırmadan sonra Fransız LPG firması akıllı teknoloji ile uyarılan cildin inanılmaz dönüşümlere uğrayabileceğinden yola çıkarak doğal mekanizmaların hepsine hakim olmak için tamamen yeni patentli bir teknoloji yarattı. 30 yıllık tecrübesiyle profesyonel bakım ürün ve ekipmanlarında tartışmasız pazar lideri olan İnanır Group olarak LPG’nin patentli en yeni teknolojisine sahip olan CelluM6® Alliance®’ı Türkiye’ye getirdik.

Alliance teknolojisi ne gibi yenilikler sunuyor? Diğer uygulamalardan farkları neler?
Bu yeni teknoloji ile acısız, ağrısız , %100 doğal ve sıfır yan etki ile uygulama yapılıyor. Benzersiz patentli teknolojilerin sinerjisi, Alliance® teknolojisinde buluştu. Motorize roll ve flaplar, frekansla titreşim hareketi ve yeni otomatik doku mobilizasyonu ile tek bir bakımda eş zamanlı anında üç etki sağlıyor.  Hepsi bir arada etki; incelme/pürüzsüzlük/sıkılaştırma işlemini aynı anda gerçekleştiriyor. Yeni “Alliance Cilt Tanıma Sensörü” sayesinde vakumlama ve roll hareketleri kişiye özel bakım ile her cilt tipine uyum sağlaması için özel olarak ayarlanıyor.

zayıflama selülit

Hangi bölgelere uygulama yapabiliyor?
Alliance teknolojisi sarkmış bölgeler, kol içi, bacak içindeki hassas bölgeler, diz kapakları, göbek bölgesi, sırt, simit bölgesi ve komple tüm bacak bölgesinde uygulanarak istenilen pürüzsüz, sıkılaşmış ve incelmiş vücuda sahip olmayı sağlıyor. Ayrıca yüz ve dekolte bölümü için uygulama yapılabilecek başlıkları da mevcut…

Kaç seans  uygulama öneriyorsunuz?        
İlk üç seansta ölçülebilir sonuçlar görülüyor. İstenen şekillenme ve etkiye ulaşmak için haftada iki seans toplam sekiz seans öneriyoruz. Bir seans 30 dakika sürüyor. Ayda bir koruma seansıyla vücut formunuzu kolaylıkla koruyabileceğiniz yıllık plan oluşturabilirsiniz.

İnanır Group- Uzman Estetisyen Neyran Çolakoğlu
İnanır Group Uzman Estetisyen Neyran Çolakoğlu

Neden ”Fight For Natural Beauty” sloganı kullanılıyor biraz açıklar mısınız?
LPG’nin patentli en yeni teknolojisi olan Alliance; doğal güzelliğe ulaşma mücadelesinde acısız, ağrısız %100 doğal ve sıfır yan etki ile eşsiz teknolojisini ortaya koyuyor.Fight For Natural Beauty” sloganı ve çekilen imaj görselleriyle de doğallığı vurguluyor…

Alliance için çekilen fotoğraflardan biraz bahseder misiniz?
Portre fotoğraflar konusunda çok başarılı olan Avusturyalı fotoğrafçı Andreas H. Bitesnich tarafından çekilen fotoğraflar tamamen doğal ve photoshop’suz oluşuyla dikkat çekiyor ve yeni Alliance teknolojisinin doğal oluşuna gönderme yapıyor. Görsellere dikkatlice bakıldığında modellerin makyajsız olduğunu, yüzlerinde ve vücutlarında hiç photoshop kullanılmadığını fark ediyorsunuz. Fotoğraflar ‘’Fight For Natural Beauty” sloganını destekleyerek teknolojinin doğallığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Güzelliğe dair her şey ile ilgilenmek nasıl bir duygu?

Biliyorsunuz İnanır Group 30 yıllık tecrübesiyle profesyonel bakım ürün ve ekipmanlarında tartışmasız pazar lideri olan bir grup… Ben de bu grupta yer almaktan mutluluk duyuyorum. Bir kadın olarak güzelliğe dair her şeyin bizzat içinde olmak çok büyük bir keyif…

6-9 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Güzellik&Bakım Fuarı’nda da güzelliğe dair her şeyi tüketicimizle buluşturduk. Tek bir bakımda aynı anda pürüzsüzleştirme, inceltme ve sıkılaştırma sağlayan yeni Endermologie LPG Alliance’ın yanında diğer yeni cihazlarımız da yer aldı. Kozmetik ve bakım ürünlerimiz de çok büyük ilgi gördü. İnanır Group olarak yeni ürünler ve yeni cihazlarımızla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

İletişim: 0212 288 15 40/www.inanir.com
Online satış: www.nubia.com.tr

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın