Bu Trendleri Mutlaka Denemelisiniz!

Birçok ünlü markanın 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıttığı bu moda haftaları, birçok modacı ve tasarımcı için ilham kaynağı olabilecek moda trendlerine de ev sahipliği yapıyor. Moda haftaları, defileler ve tasarımların yanı sıra sokak trendlerine yön veren stilleri de fark etmemize olanak sağlıyor.

Peki moda haftalarından geriye kalan en trend sokak stilleri nelerdir? İşte, ünlü moda haftalarından geriye kalan ve günlük hayatta mutlaka denemeniz gereken en trend sokak stilleri…

Aynı renk giyinme trendi
Kıyafetlerinizi kombinlerken aynı renk ve aynı tona sahip olan parçaları bir araya getirmekten çekinmeyin! Çünkü moda haftası sokak stillerinde gözümüze çarpan en trend görüntülerden birisi baştan aşağıya aynı renklerde ve tonlarda giyinmek modası olmuştur.
 

aynı renk modası

Işıltılı parçalar
Eskiden sadece gece eğlenceye çıkarken ya da partiye giderken tercih edilen ışıltılı ve parıltılı tercihler, bu sezon günlük kıyafetlerinize de yön verecek. Parlak etekler, ışıltılı aksesuarlar, parlak ayakkabılar disko ruhunu sokaklara taşıyacak.
 

ışıltılı parçalar

Kadife trendi
Bu sezon ünlü markaların koleksiyonlarında da sıkça yer verdiği kadife detayı, sokak modasını da ele geçirmiş vaziyette. Yeni sezonda kadife ceketler, kadife etekler ve pantolonlar cool ve trend görüntünün anahtar parçaları olacak.
 

kadife

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak