Burun Yapısına Göre Karakter Analizi

Karakter analizi ile ilgili bu güne dek bir çok testler yapıldı. Alışkanlıklar, davranışlar hatta yeme içme bile karakter analizinde teste tabi tutuldu. Şimdi tüm bunların dışında sadece burun yapısı ile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Kişi elbette ki karakteri hakkında bilgiye sahiptir. Fakat bunu farklı yöntemlerle öğrenmek eğlencelidir. İşte o yöntemlerden biri burun yapısı.

Araştırmacılar burun yapısına göre kişiliklerde farklılıklar tespit etmişler ve her burun görünüşüne göre kişilik analizleri ortaya çıkarmışlar. İşte onlardan bir kaçı şöyle; eğer yüzünüze oranla büyük bir buruna sahip iseniz bu sizin panik bir insan olduğunuza işaret ediyor. Hayata karşı korkak bir duruşunuzun olmasının yanı sıra bu burun sizin cömert biri olduğunuzun da işareti. Kısa bir buruna sahipseniz bu sizin çekingen bir yapıya sahip olduğunuzu simgeliyor.

Bulunduğunuz ortamlara bir anda adapte olamayıp kaynaşmak için zamana ihtiyaç duyduğunuzu da. Eğer aşağı doğru eğilimli bir buruna sahipseniz bu sizin hayata karşı inatçı bir yapıya sahip olduğunuzu ve asla pes etmediğinizi simgeliyor.

Son olarak herkesin şikayet ettiği ve özellikle bayanların ameliyat ile bu durumdan kurtulmak isteği kemerli buruna gelelim. Her ne kadar görüntü sizi rahatsız etmiş olsa da bu buruna sahip kişiler tam bir mükemmeliyetçidir. Bu neden ile yaptıkları işlerin hep en iyisini yapar ve onları bir numara olmaktan kimse alıkoyamaz.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak