Ekonomik Tatil Önerileri

Yunanistan: Ülkemize yakınlığı ve kültürel olarak benzeşen yerleri ile Yunanistan popüler gezi rotalarına ev sahipliği yapmaktadır. Yunanistan ayrıca diğer Avrupa ülkelerine nazaran daha ucuz olarak bilinir.

Meksika: Amerika kıtasında yer alan ve oldukça kalabalık bir nüfusa sahip olan ülkeler arasında yer almaktadır. Özellikle kendine has piramitleri ile ilgili çekmektedir. Meksika akranları ile kıyaslandığında daha ekonomik bir ülke olarak dikkat çekmektedir.

Hırvatistan: Hırvatistan Avrupa’nın göbeğinde yer alması sebebiyle oldukça popülerdir. Doğal güzellikler ive plajları ile Türkiye’den de oldukça fazla miktara turist ağırlamaktadır. Hırvatistan’da harcanan tutar diğer ülkelere nazaran daha az kalmaktadır.

Portekiz: Toplu ulaşımın ucuzluğu ile ön plana çıkmıştır. Şehir içi ulaşım oldukça kolay gerçekleştirilebilmektedir. Avrupa kenti olmasına rağmen ucuzluğu ile dikkat çekmektedir.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın