Etin En İyi Piştiği Mekân “Beyti”

Beyti Güler ünlü film yıldızlarını, diplomatları, sosyetenin ünlü simalarını ağırladığı 450 kişilik mekânında en lezzetli et ve et menülerini sunabilmenin, iyi servis yapabilmenin, daha doğrusu müşteri memnuniyeti yaratmanın keyif ve huzurunu yaşayan duayenlerden biri. Ünlü usta edindiği profesyonel deneyim ve senelerin getirdiği tecrübelerle restoranında müşterilerine sunduğu etleri kendi elleriyle seçip, özel yöntemlerle dinlendirip terbiye etmek suretiyle kömür ateşinde pişirerek servis ediyor.
 

beyti

Yaklaşık 50 yıllık geçmişinde disiplin, çalışkanlık ve müşterilerine olan derin saygıyla çalışan ünlü restoran gelen misafirler tarafından takdir ve beğeniyle karşılanan bir mekân olma özelliğini taşıyor. Beyti Güler Et Lokantası 3 bin metrekareden oluşan 3 katlı binasında 10 salon, 3 teras ve 5 mutfaktan oluşmakta. Beyti’de bulunan tüm mekânlar Osmanlı dönemi sanatlarından esinlenerek dekore edilmiş olarak bu özellikleri taşıyan tek et restoranı. Yaklaşık 450 kişiye aynı zamanda servis verebilen Beyti’de çalışan tüm personel kusursuz hizmet anlayışıyla müşterilerine fevkalade bir ortam yaşatmak için canla başla çalışıyor. Beyti’nin şöhreti sadece yurtiçinde kalmamakla birlikte Japonya, Çin’den Amerika’ya kadar uzanan bir yelpazede dünyaca bilinirlik ve tanınırlık sağlamış, pek çok önemli konuğu ağırlamanın haklı gururunu yaşamıştır.
 

beyti

Türk et kültürünün en önemli mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen Beyti Güler, ilerlemiş yaşına rağmen yaşamının her anını restoranına gelen misafirlerini samimiyetle kucaklayan işletmecilerden. Beyti Güler geçmişten geleceğe uzanan gelenek anlayışı doğrultusunda iki oğluyla birlikte bu geleneği sürdüren vizyon anlayışı çerçevesinde hala işinin başında olmanın memnuniyetini yaşıyor.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın