Fenty Puma by Rihanna İstanbul’da!

Moda dünyasında birbiri ardında gelen ünlü isimlerin iş birliklerinde, şüphesiz en dikkat çeken Rihanna’nın Puma ile ortaklığı oldu.
 
Her yaptığı, giydiği olay olan; trendlerin belirlenmesinde önemli bir yeri olan Rihanna Puma ile birlikte yeni bir koleksiyon daha çıkardı. Öncesinde yeni renkli spor ayakkabıları ile ilgiyi üzerine çeken Puma, şimdi de bunu Fenty Puma by Rihanna ile pekiştiriyor.
 
Bir spor ayakkabı ne kadar ilgi çekebilir? Rihanna’nın tasarımları kadar…Çarpıcı parçalardan oluşan koleksiyon bu sefer de ilhamını 18. yüzyılın Fransız modası ve XVI. Louis döneminden alıyor. Fransız kültürünün yanı sıra aynı zamanda modern ve sportif bir havaya da sahip olan koleksiyonun her bir parçası sınırlı sayıda üretildi.

Fransız kültürünün romantizmini ve ihtişamını, yumuşak bir renk paleti, zengin materyaller, ustaca işleme ve pileler, dikkat çeken detaylarla karşımıza çıkıyor. Pembe, lavanta, yeşil ve bej tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyon Türkiye’de sadece İstinye Park Puma mağazasında satışa sunulacak.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın