Geleneksel Fast Food’un Alternatifi Arby’s

Arby’s kendine has menü çeşitlerini müşterilerine sunan fast food mekânlarının başında gelen gıda zincirlerinden olup özellikle hafif ateşte ağır pişirilen damak tatlarıyla gelenlerin ilgisini gün be gün çeken restoranlardan.. Tavuklu sandviçi, Roastbeff sandviçleriyle bilinen Arby’s faaliyet gösterdiği ilk günden bu yana misafirlerine tamamen değişik bir hizmet anlayışıyla tasarladığı hamburger dışında farklı seçenekler sunuyor. 1964 yılında fast food sektörüne hızlı giriş yapan iki kardeşin ortaya çıkardığı girişimcilik ruhu Arby’s in 52 yıllık süreci boyunca kuruluşu destekleyen önemli projelere imza attı.

Arby’s son yıllarda gelişen müşteri portföyünde, hizmette bulunduğu yerlerde ve menülerinde sunduğu seçeneklerle oldukça çarpıcı gelişmeler kaydederek fast food’da iddialı bir kuruluş olduğunu kanıtladı. Bu süreçte yaklaşık 1000 restoran açan Arby’s 1981 yılında menülerine tavuğu da ekleyerek müşterisinin ilgi çekmesini sağladı. 300 kalorinin altında ve yüzde 95 oranında yağsız sandviç ve üç salatadan oluşturduğu ‘Hafif Menü’yü gelenlere sunan ilk fast food restoranı oldu.

Arby’s fast food ürünlerinin zincir halkalarından biri de Akmerkez AVM, Nisbetiye Cad. No:439-400 Etiler-Beşiktaş/İstanbul adresinde damak severlere hizmet vermeye devam ediyor.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak