Gelin Adaylarına Tavsiyeler

Öncelikli olarak koşuşturmaya dalıp kendinizi ihmal etmeyin. Unutmayın ki asıl olan sizsiniz ve siz olmadan bir düğün olması mümkün değil. En başta beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.
Organizasyonunuzun kusursuz işlemesi için belki bir düğün danışmanı ile ortak bir faaliyet içinde planlamalar yapabilirsiniz. Stresli diyalogların olduğu ortamlardan kaçarak uzaklaşmalı kimsenin tadınızı kaçırmasına izin vermemelisiniz.

Seçeceğiniz konseptin sizi anlatmasına özen göstermeli gecenin prensesinin siz olduğunu hiç unutmamalısınız. Giyeceğiniz gelinlik içinde rahat hareket edebilmeniz çok önemli. Özellikle tüm günün yükünü çekecek ayaklarınız için en uygun gelin ayakkabısını seçerken taşına, rengine, modeline bakarken ayaklarınızın rahat edip etmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.
En önemlisi o gecenin sizin en özel geceniz olduğunu ve eğlenmeyi hak ettiğinizi asla aklınızdan çıkarmamalısınız.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın