Güneşli Havaların Star Parçası: Midi Boy Etekler

Havalar ısındı, güneş kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Havaların ısınması ile birlikte etekler de kıyafet dolaplarında ön sıralara doğru ilerledi. Sezonun en popüler parçalarından birisi olan midi boy etekler bu havalarda tam bir kurtarıcı desek! İşte midi boy etekler ile şık ve renkli kombinler yapmanın püf noktaları…
 

etek modelleri moda
Touche

Kısa ceketler- midi boy etekler
Midi boy eteklerinizi kısa ceketler ile birlikte kombinleyebilirsiniz. Bu ceket deri ceket ya da kot ceket olabilir. Eğer ofis için tercih edecekseniz blazer keten ceketler uygun seçim olacaktır.
 

etek modelleri moda

Renkli ve desenli midi etekler
Eğer midi etek tercihinizi iddialı bir renk ya da desenli bir midi etekten yana kullanıyorsanız, üst parçanızı daha spor ve basic bir parça seçerek dengeyi yakalamalısınız.
 

etek modelleri moda

Parlayan yıldız
Midi boy eteklerin bu sezon en popüler görüntülerinden birisi şüphesiz metalik renkli ve ışıltılı olan modelleridir. Bu tarz bir eteği arkadaşlarınız ile gece gezmesinde ya da bir doğum günü partisinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
 

etek modelleri moda

Ayakkabı seçimine dikkat!
Midi boy etekler ara bir boydadır. Bu sebeple midi boy etekleri bilekten bağlamalı ayakkabı modelleri ile tercih etmeniz bacak boyunuzun kesilmesine neden olabilir. Doğru olan tercih bilekleri açıkta bırakan topuklu ayakkabı modellerinden yana olacaktır.
 

etek modelleri moda
Mimya
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak