Haftanın Instagram Stilleri

İlk youtube videosunu bundan sadece bir yıl önce çekmiş olmasına rağmen, @rimelaskina’nın şimdiden binlerce takipçisi var. Ünlü youtuber, kış sezonunda yeni markalar ile anlaştığı için makyaj videoları kadar sokak stilleri ile de karşımıza çıkacağa benziyor.

@rimelaskina, bu stilinde çok sevdiği toprak tonlarını kullanmayı tercih etmiş. Trençkotun kemerini bağlama şekli, belini olduğundan kalın gösterse de kombinasyonunu sevdim.

rimel askina
@rimelaskina

Hepinizin yakından tanıdığı, Instagram’da yaklaşık 2 milyon takipçisi olan Kuveytli @dalalid, bu hafta çiçek desenli bir kimono giymiş. Kimonosuna bayıldım ama açıkçası ben artık bu baş örtme şeklinden çok sıkıldım. Yeni beyin ameliyatından çıkmış da başını sargı beziyle sarmışlar gibi duruyor. Üzgünüm sevgili @dalalid. “Feşın Blogır” olmanın getirdiği bazı sorumluluklar var. Onlardan biri de yeniliklere açık olmak.

@dalalid

 

Koleksiyonları sabırsızlıkla beklenen @kuaybegider, yeni sezondan ürünler tercih etmiş fotoğrafında. Bu sezon, “mix and match” mantığı ile hazırlanmış olacak ki elinizi neye atsanız, koleksiyonun diğer parçalarıyla uyumlu şekilde giyebiliyorsunuz.

@kuaybegider

Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken @leenalghouti, bol pantolonları her zaman başarılı bir şekilde kullanıyor. Bu hafta giydiği nude takım kendisine çok yakışmış. Kombinde favori parçam ise mermer gibi duran güneş gözlükleri oldu.

@leenalghouti

 

@helminursifah’ın Instagram’da 234 bin takipçisi var. Ben başımı böyle örtsem bir iki yakınım dışında kimse takip etmez beni. Google’a “Turkish hijab style” yazıp çıkan fotoğraflara göre örtüyor herhalde. Birinin ona, bizim bu stili 2000’li yılların başında bıraktığımızı söylemesi lazım.

 

@helminursifah

@elifd0gan, yine nasıl zarif, nasıl güzel. Ama bu Mango çantayı görmekten biz bıktık, o kullanmaktan bıkmadı. Yazıyı okuyan çanta sponsoru falan varsa hemen sevgili @elifd0gan ile iletişime geçsin en iyisi.

@elifd0gan

Bu çanta peşimizi bir türlü bırakmıyor sevgili modaseverler. @serogluuu’nun beyaz takımlı kombininde çantayı genel görünümüyle alakasız buldum. Arkadaki koltuktan dolayı kamufle olmuş ama kesinlikle o kıyafetin çantası değil.

@serogluuu

 

Kuveytli bir başka instagörl de @mrmr__4. Baş örtme stilinde @dalalid için ne söylediysem burda da geçerli. Bu bilekten bağlı, topuklu sandaletler ayak bileklerini çok kalın göstermiş. Yerinde olsam onlarla bir an önce vedalaşırdım.

 @mrmr__4

Makyaj yapmayı ben de seviyorum ama bu kadar salaş denim ceket giyince yapılacak makyajın da bir dozu olmalı. @sauf.etc özellikle makyajı nedeniyle bu hafta sınıfta kaldı.

@sauf.etc

Son dönemde yükselişe geçen hesaplardan biri de @ebru_gider’in hesabı. Bu fotoğrafta renk kullanımı ve styling’i çok başarılı. @ebru_gider’in ismini bundan sonra daha sık duyacağız. Benden söylemesi.

@ebru_gider

Fransa’daki “burkini” yasağını eleştirdiği bir youtube videosu yayınlayan, Instagram’ın dövmeli, muhafazakar genç kızı @auroraisnthome’un dövmelerini eleştirmeden önce, ne zaman yaptırdığını bilmediğinizi hatırlatmak istiyorum. Ama şalını “Misafirler geldi, dağ gibi bulaşık çıktı” şeklinde örtmüş olmasını eleştirebilirsiniz. O serbest.

@auroraisnthome

@bsrayarar, bu hafta Instagram’da bir marka için tasarladığı, incecik siyah biyeli takımı ile olan fotoğrafını paylaştı. Sizce de ceketin her detayı ayrı güzel değil mi?

@bsrayarar

Bu minimal stilden sonra @bananalawneh’in pembe tüylü yeleğini paylaşayım da bir şaşıralım.

Normalde maskülen bir tarzı olan fotoğrafçının bu tercihini, moda haftasına katıldığı için kabul edilebilir buldum. Ama siz değerli okuyucularım, sakın evde denemeyin.

 

@bananalawneh

Bir “Moda haftasına gitmiyorsanız denemeyin” kombini de @summeralbarcha’dan.

90’ların, “Bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim” yazılan anı defterlerinin gülleri ile bezenmiş ceket-pantolon takımı beni benden aldı. (Sanırım az önce yaşımı belli ettim.)

 

@summeralbarcha

Moda haftalarında gördüğümüz bir diğer isim de @mademoisellememe. Baktıkça bakasım geldi fotoğrafa. Bu ne asalet, bu ne cool’luk, yıkmışsın ortalığı diyecektim ki ceketin kolundan çıkan siyah penye beni üzdü.

@mademoisellememe

@gonulkolatsusam’ın şekerliğinden dolayı lafı çok uzatmayacağım ama kombin baştan aşağı yanlışlarla dolu. Elbise zaten bir beden büyük gibi görünüyor. Gözlük, çanta, ayakkabı üçlüsü “Ben buraya ait değilim” diye bağırıyor adeta.

@gonulkolatsusam

@dinatokio, bu hafta instagram’ında H&M’in desenli elbisesini giydiği fotoğrafını paylaştı. Sizi bilmem ama ben uzun eteklerin altına giyilen bol çizmelerin görüntüsünü hiç sevmiyorum. Bacakları olduğundan kalın gösterdiği için hoşuma gitmiyor. @dinatokio’nun elindeki bomber cekete de bir anlam veremedim. Biri ceketini verip “İki dakika tut şunu, ben hemen geliyorum” dedi herhalde.

@dinatokio

 

Bu sezon @rimelaskina ile aynı markanın yüzü olan @senaseveer, başarılı styling’leri ile kısa sürede sadece ülkemizde değil tüm dünyada yakından takip edilen bir isim haline geldi. Renkleri kullanmaktaki yeteneği ile ön plana çıkan @senaseveer, bu kombinasyonunda da mavinin farklı tonlarını oldukça başarılı şekilde bir araya getirmiş.

@senaseveer

@perksofbeingsaara, yırtık jean’in altına giydiği siyah tayt ile gözlerimi kanattı. Piyasadaki bütün kıyafetleri neden kendilerine uyarlamaya çalışıyorlar anlayamıyorum.

@perksofbeingsaara

Al bir tane daha. Evet, küpe diye bir aksesuar var ama bizim için değil sevgili @rafidaaaaaaaah.

@rafidaaaaaaaah

Oturduğu için @marialia’nın kombinini tam göremesek de Chanel espadrillerin, denim pantolon ile çok hoş durduğunu fark edebiliyoruz.

 

@marialia

@ebruseverturk’ün bu tuniği modelinden dolayı omuzlarını geniş göstermiş. Acaba markalarla çalışırken “Ben bunu giymek istemiyorum” diyebiliyorlar mı? Çünkü bana hiçbir kuvvet omuzlarımı böyle gösteren bir tuniği giydiremezdi.

 

@ebruseverturk

Instagram’da haftanın öne çıkan stillerini paylaştım.

Bir sonraki hafta görüşmek üzere…

Sevgiler…

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın