Kate Middleton’ın Stil Kodları

Hepimiz onun stilini, giydiklerini, aksesuarlarını kısacası her anını hayranlıkla takip ediyoruz.  Cambridge Düşesi Kate Middleton, zarifliği ve stili ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Peki, Kate Middleton’ın dolabında hangi parçalar vazgeçilmez? İşte sizin için Kate Middleton’ın gardırobunun olmazsa olmaz parçaları…
 

kate middleton

Portföy çanta
Kate Middleton denildiğinde aklımıza gelen ilk stil parçalarından birisi küçük portföy çantalardır. Düşes’in en çok kullanmayı tercihi ettiği renkler ise krem, lacivert ve çikolata kahvesidir.
 

portföy çanta

Blazer ceketler
Kate Middleton özelikle spor kombinlerinde blazer ceket kullanmayı çok seviyor. Blazer ceketler ile hem spor hem de şık ve zarif görüntüsünden de asla vazgeçmiyor.
 

blazer ceket

Işıltılı elbiseler
Işıltılı elbiseler ile Kate Middleton adeta bir  ‘prenses’ edasıyla karşımızda! Özellikle davetlerde giydiği ışıltılı elbiseler onun güzelliğini daha da ortaya çıkarıyor.
 

ışıltılı elbiseler

Platform topuklar
Kate Middleton, platform topuklu ayakkabılardan asla vazgeçemiyor. İster bir spor müsabakası olsun, ister günlük bir program hiç fark etmez, Düşes’in ayakkabı tercihi belli.
 

platform

Şapkalar
Kate Middleton’ın stili denildiğinde olmazsa olmaz parçalardan birisi şüphesiz şapkalardır.
 

Kate Middleton’ın Stil Kodları

Dantel
Elbiselere hem zarafet hem de şıklık katan dantel detayı Middleton’ın da vazgeçemediği detaylar arasında yer alıyor. Dantele olan hayranlığını ilk olarak gelinliğinde gösteren Düşes, resmi davetlerde de dantelli parçalar tercih ediyor.
 

Kate Middleton’ın Stil Kodları

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın