Kısa Boylu Kadınların ‘Must Have’ Listesi

Kısa boylu kadınların bazı stil hileleri ile olduklarından daha uzun gözükebildiğini biliyor musunuz? İşte kısa boylu kadınların daha uzun gözükmesi için mutlaka sahip olması gereken parçalar…

Yüksek Topuklu Ayakkabılar
Yüksek topuklu ayakkabıların sizi daha uzun ve daha ince gösterdiği bilinen en temel moda kuralı. Özellikle platform topuklu ayakkabılar tercih ederek hem rahat hem de daha uzun gözüktüğünüz kombinler oluşturabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı modeli seçerken boyunuzu kesmemesine de özen göstermelisiniz. Eğer ayakkabınız gözükmüyorsa bilekten bağlamalı modellere yönelebilirsiniz ancak elbiseniz ya da pantolonunuz ayakkabınızı örtecek kadar uzun değilse bilekten bağlamalı modelleri tercih etmeyin.
 

yüksek topuklu ayakkabı

İspanyol Paça Jean
Minyon kadınların kurtarıcı parçalarından birisi olan ispanyol paça jean modeli, paçanın altında saklanan topuklu bir ayakkabı ile giyildiğinde sizi hem daha uzun hem de daha formda gösterecektir.
 

ispanyol paça

Doğru boyda bir ceket
Ceketin dizlere yakın olması ya da belden yukarıda olması, minyon kadınlar için uygun olmayan bir görüntü oluşturacaktır. Kısa boylu kadınlar için ideal ceket boyu kalçaya kadar olandır.
 

ceket

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak