London Modest Fashion Week Sona Erdi!

Muhafazakar moda dünyasının son etkinliklerinden biri olan London Modest Fashion Week sona erdi.

3 gün boyunca Londra’da yerli ve yabancı muhafazakar moda için önemli birçok tesettürlü bloggerın bulunduğu etkinlikte; moda, muhafazakar moda, tesettür modası üzerine birçok söyleşi ve defile de düzenlendi.

muhafazakar moda haftası londra

Önemli Katılımcılarla Modest Fashion Week

Londra Ritz otelde verilen resepsiyon ile başlayan ve Londra’nın simgesi olan mekanlarından Olympia’da devam eden moda etkinliğinde; Türkiye’den Mayovera, Selma Sarı, Minel Aşk, Som Fashion ve Refka, İngiltere’den Pillar, Malezya’dan Nourish Kareem ve Aidijuma, Amerika’dan Fllumae ve Norveç’ten Helena Latifi gibi birçok marka bulundu.

muhafazakar moda haftası

En Ünlü Tesettürlü Model Halima Aden Podyumda

ABD’de burkini ile katıldığı güzellik yarışmasıyla adını duyurup geçtiğimiz moda haftalarında popüler markaların defilelerine çıkan Halime Aden, şimdilerde ise dünyanın en ünlü modellerinin ajansı IMG ile kontrat imzalaması ile gündemde. Modest Fashion Week defilelerinin de açılışını yapan onur konuğu Halima Aden, muhafazakar moda dünyasının yakından takip ettiği en ünlü tesettürlü model.

muhafazakar moda haftası

Türkiye’den Sena Sever, Esra Seziş Kiğılı ve dünyanın dört bir yanından da Mariah Idrissi, Nabiilabee, Leena Asad ile gibi popüler muhafazakar moda bloggerlarının hazır bulunduğu etkinlikte; Think Fashion’dan Franka Soeria, “Modanisa Londra Muhafazakâr Moda Haftası’nda muhafazakâr modanın ne kadar çeşitli olduğunu gördük. Bu yetenekleri sergileyebildiğimiz için çok memnunuz ve gelecekteki Muhafazakâr Moda Haftaları’nda da yeni yetenekleri ve tasarımları ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Modanisa CEO’su Kerim Türe ise “Şimdi dünyadaki en önemli moda başkentlerinden Londra’da Türk muhafazakâr moda tasarımcılarımızı dünya vitrinine taşıdık. Önümüzdeki on yılda muhafazakâr modanın ana akım moda tarzlarından olacağına, ülkemizden dünyaca bilinen muhafazakâr moda tasarımcılarının çıkacağına gönülden inanıyoruz.” dedi.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın