Meme Kanserine Karşı Ünlüler Bir Arada

Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz ve Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; Nilüfer Bulut, Feryal Gülman, Jülide Ateş, Nebahat Çehre, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan, Didem Çapa, Hatice Aslan ve Figen Özbek gibi sanat ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. Moderatörlüğünü Özge Uzun’un yaptığı, meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekilen etkinlikte, meme kanserinin kadınlarda en sık görülen dört kanser türünden biri olduğu vurgulandı.
 

meme kanseri este lauder

 

meme kanseri este lauder
Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz
 

Etkinlik hakkında konuşan Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz, “Estée Lauder Şirketleri, 150’den fazla ülkede kadınları güzelleştiriyor. Şirket misyonumuz, “Dokunduğumuz herkese en iyiyi sunmak.” Bu sözün arkasında, ürünlerimiz kadar içinde bulunduğumuz topluma ve özellikle kadınlara dokunabilmek, fayda sağlayabilmek yatıyor. Pembe kurdelenin fikir sahibi Evelyn H. Lauder’ın başlattığı kampanyamızın 24. yılındayız. Türkiye’de ise kampanyamızın 10. yılını kutluyoruz. Türkiye’de 10 yıl önce pembe kurdeleyi yakasına takan ilk erkek olabilirim. Bugüne kadar kampanyamıza sözcülük eden özel kadınlara, bu konuyu tabu olmaktan çıkarıp bizlere destek veren gazetecilere ve bu konuda çalışan MEVA Vakfı ile MEMEDER’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalarımız sürdürülebilir şekilde her geçen yıl daha da güçlenerek devam edecek. Birlikte daha güçlüyüz. Bunun en güzel örneğini bugün burada yaşıyoruz. 2011 yılında Pera Palace Hotel Jumeriah’ı pembe ile aydınlattık ve 6 yıldır bu konudaki ortaklığımız devam ediyor. Sevgili Demet Sabancı Çetindoğan’a ve Pınar Kartal Timer’e teşekkür ediyorum.” dedi.
 

meme kanseri este lauder

Etkinlikte Pera Palace Hotel Jumeirah’ı temsilen Demet Sabancı Çetindoğan ise “Pera Palace Hotel Jumeirah olarak 6 yıldır Estée Lauder Şirketleri’nin bu anlamlı kampanyasına destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İçinde bulunduğumuz toplumda kadınların dünyasına temas edebilmek, onları bilinçlendirmek büyük önem taşıyor. Bugüne kadar yapılan çalışmaların sürdürülebilirliği için bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.
 

meme kanseri este lauder
              Aysha Dergi Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Küçükşabanoğlu – Şükriye Topaloğlu

#SizinElinizde
1992 yılından beri düzenlenen Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası’nın bu yılki temasını, elle muayenede kullanılan “üç parmak” üzerinden “üç kişisel sağlıklı yaşam ritüeli”ni paylaşmak oluşturuyor. Ayrıca genç yaşlardan itibaren elle muayene ile meme dokusunun takip edilmesini sağlamayı amaçlayan kampanyanın üç ünlü sözcüsü bulunuyor. Tanem Sivar #SizinElinizde hashtagi ile paylaştığı videosunda üç sağlıklı ve mutlu yaşam ritüelini; yelken ve pilates yapmak, ailesi ile vakit geçirmek olarak sıralıyor. Özge Uzun’un ritüellerini ise her gün sevgiyle çocuklarına sarılmak, düzenli olarak doktor kontrolüne gitmek ve elinden geldiğince her şeye aşkla bakmak oluşturuyor. Hatice Aslan ise ritüellerini oluşturan açık havada sevgiyle yaptığı uzun yürüyüşlerin, cildinin sağlığı için suyla olan temasının ve doktoruyla iletişim halinde olmasının kendisini mutlu ve sağlıklı hissetmesini sağladığını belirtiyor.
 

meme kanseri este lauder
Demet Sabancı Çetindoğan – Yasemin Ergene Özilhan

Instagram’da #SizinElinizde hashtagiyle sağlık ritüellerini paylaşarak kampanyaya destek veren diğer ünlü isimler arasında Bennu Yıldırımlar, Seda Bakan, Burcu Kara, Ayşe Tolga, Ece Vahapoğlu, Özge Ulusoy bulunuyor. Sizler de bu kampanyaya katılabilir; hem kendinizi hem de çevrenizi bu önemli konu ile ilgili aydınlatabilirsiniz.
 

meme kanseri este lauder
Estée Lauder Şirketleri Kurumsal İletişim Müdürü Işıl Mumcu Tural – Burcu Kara
 
meme kanseri este lauder

Estée Lauder Şirketleri Kurumsal İletişim Müdürü Işıl Mumcu Tural – Demet Sabancı Çetindoğan – Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz – Pera Palace Hotel Jumeirah Genel Müdürü Pınar Kartal Timer
 

meme kanseri este lauder

İstanbul İngiliz Başkonsolosu Judith Slater – Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz – TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes
 

meme kanseri este lauder
Nebahat Çehre
 
Unutmayın! Sizin elinizde…
 
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın