Mucize Etki: Yüzdeki Lekeler İçin Kahve Maskesi

Yaz mevsimi yaklaştı. Cildimiz kışın soğuk havasından çıkmanın şaşkınlığı ile güneşin karşısında ne yapacağını bilemez bir halde! Öyleyse yüzünüze en iyi gelecek maskeyi yaparak cildinizi yaz sezonuna taze ve parlak bir şekilde hazırlamak istemez misiniz? Öyleyse yüzdeki lekeler için oldukça pratik ve ekonomik maskelerden birisi olan kahve maskesini size anlatacağız. Evde kolayca uygulayabileceğiniz bu maske ile ünlü markaların maskelerine dünyanın parasını vermenize de gerek kalmayacak.

Gün içinde uygulayabileceğiniz hızlı ve pratik bir maskeye ihtiyacınız var ise; işte size kahve maskesi! Türk kahvesinin peeling etkisini artık bilmeyenimiz yok herhalde. Hazır yaz mevsimi daha tam anlamı ile gelmemişken, cildinizi kışın bıraktığı etkilerden ve kir-makyaj artıklarından arındırmak istemez misiniz? Kahve maskesi ile cildiniz hem peeling yaptırmış gibi taze ve arınmış gözükecek, hem de kahvenin içerisindeki kafein sayesinde cildiniz yenilecek ve leke görünümleri azalacak.

Türk Kahvesi Maske Tarifi
Aslında bunun tarifini vermeye gerek bile yok! İçtiğiniz türk kahvesinin telvesini kullanarak bu maskeyi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz kahve telvesinin içerisine birkaç damla limon sıkarak meyvenin asidinden yararlanabilir ve yüzdeki lekeler için iyi gelecek güzel bir maske hazırlayabilirsiniz. Üstelik sadece limon suyundan faydalanarak değil, farklı malzemeler kullanarak da türk kahvesinden çeşitli maskeler elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken cilt sorununuza iyi gelecek doğal ürünü bulmak ve kahve telvesinin içine karıştırmak.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak