Olmazsa Olmaz; Tunik

Muhafazakar moda dünyasının ve tesettür modasının bir numaralı parçası tunikler, günümüzde tesettürlü kadınlar için büyük önem taşıyor. Hem istenildiği taktirde şıklık kazandıran hem de kolay kombin rahatlığı veren tunikler dolapların olmazsa olmazlarından.
 

kayra-242,96 TL
KAYRA

Bugün Batı dünyasında çoğunlukla din adamları ve bazı tarikat üyeleri tarafından giyilen tunik, o tarafta üniforma gibi bir nitelik kazansa da bizde durum farklı. Özellikle muhafazakar kadınların oldukça sık kullandığı tunikler, birçok marka ve mağazada çeşit çeşit ve birçok modelde bulunabiliyor. Yani siyah küçük elbise kadınlar için ne ifade ediyorsa, tunik de muhafazakar kadınlar için o anlamı taşıyor…
 

1-TOUCHE
TOUCHE

 
Tunikleri Nasıl Kombinlemeli?

Pantolon İle Klasik Kombin

Tuniklerin en çok bir araya getirildiği parça şüphesiz pantolonlar. Klasik kombin kaçamaklarının başında gelen tunik-pantolon ikilisi ile aslında birçok tarzda kombinler elde edebilirsiniz. Tesettür modasında en çok gördüğümüz bu ikili, şık bir tunik ve kumaş pantolonla davetlerde, rahat bir tunik-pantolonla da günlük stilde uygulanabilir…
 

Mimya-
Mimya

Eğer tuniğiniz bol ise pantolon tercihinizi dar kalıp, boru paça ya da mom jeanlerden yana kullanabilirsiniz.

Etek-Tunik İle Doğru Kombin

Muhafazakar modada tunik – etek ikilisini yan yana getirmek her zaman kolay olmayabilir. Doğru kombini elde edebilmek için tuniğinizin boyuna uygun seçimler yapmalısınız. Kalça altında biten ya da önü uzun ama arkası kısa model tunikler etekler ile kombinlenmeye daha müsaittir. Bu noktada eteklerin kalem veya dar kalıp modellerde olması da önemlidir.

 

ARMİNE
ARMİNE

 
Renk Renk Desen Desen Tunikler

Kombininizin diğer parçalarını sakin tutarak, sezon modası çiçekli, nakışlı, floral veya safari desenli tuniklere bu yaz bir şans verin. Özellikle pamuklu yapıda olan bu tuniklerle tesettür modasını yakından takip edenler, hem cool hem de sıcaklarda rahat bir görünüm elde edebilir.
 

ALMARWAH
ALMARWAH

 
Tamamlayıcı Parça; Yelek

Baharda tunikleri ceket, trençkot, pardösü gibi dış giyim parçaları ile kullanabilecekken daha sıcak günlerde ise bunun için yeleklerden yardımını alabilirsiniz. Giydiğiniz tuniğin boyuna ve tarzına göre spor ya da şık, sade veya detaylarlar hareketlendirilmiş yelekler, tesettür modasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
 

MİSS DALİDA

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın