Önemli Olan, Kişiye Yakışan Makyaj Uygulaması…

makyaj trendleri

Ben ise var olan trendlerden ziyade kişiye özel makyajın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bir başkasına yakışan, size yakışmayabilir.

makyaj trendleri

Yüz hatlarınıza göre uygun uygulama tekniğinden size bahsetmek istiyorum. Yüz şekillerini genellikle; uzun yüzler, üçgen yüzler, yuvarlak yüzler ve kare yüzler olarak dörde ayırıyoruz. Bütün yüz hatları için en doğru teknik, doğru gölgelendirme tekniğidir. Yanlış uygulanan gölgelendirme, ideal yüz hattından çıkıp kötü sonuçlar doğurabilir.

makyaj

Eğer uzun yüz hatlarına sahipseniz, alın ve çene bölgesinde gölgelendirme uygulaması gerekir. Üçgen yüz hatlarını ise, üçgen ve ters üçgen olarak ikiye ayırıyoruz. Üçgen yüzler için ya çenede ya da alın bölgesinde gölgelendirme yapılır. Aynı anda iki bölgede bu işlem yapılmaz. Yuvarlak yüzlerde, ideal yüz olan oval şekile göre gölgelendirme yapılır. Kare yüzlerde ise köşe kısımlarda gölgelendirme çalışması yapılıyor.
Daha detaylı bilgiyi enstitümüze gelen misafirlerimize uygulama esnasında, teknik olarak veriyoruz…
Unutmayın ki her kadın güzeldir. Önemli olan sahip olduğunuz güzelliği ön plana çıkarmaktır…

Sia Kozmetik
Yılmaz Sağlam

 

Av. Seher Tuba Çevik

Yerli ve yabancı birçok firmaya hukuk danışmanlığı yapan yazarımız Av. Seher Tuba Çevik, Aysha’da hukuk alanında yazılar yazmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak