Prada’nın Özel Ayakkabı Koleksiyonu Nisan’da İstanbul’da!

Dünyaca ünlü marka Prada, kıyafetten çantaya kadar olan hakimiyetini ayakkabı dünyasında da hissettirmeye devam ediyor.
 
Marka şimdi de en üst düzey ve sadık müşterileri için eşsiz ve özel el yapımı ayakkabılar üretmek hedefiyle çıkardığı ‘’Made to Order Pumps’’ koleksiyonuna yepyeni alternatifler ekledi.
 
Platformlu ya da düz seçeneklerinin olduğu koleksiyonda toplamda sekiz farklı topuk yüksekliği var. On sekiz ayakkabı ve sandalet seçeneği, koleksiyon kapsamında birbirinden farklı renklerde ve malzeme detaylarıyla müşterilere sunuluyor. Tabii ki Prada’nın kendisiyle özdeşleşmiş desenleri “çiçek” ve “öpücük” de rugan deri üzerinde kendilerine yer buluyor bu koleksiyonda. İki farklı topuk seçeneği ile tam altı ayrı renkte, taşlı tokalarla bezenen ayakkabılar; isteğe göre süet, saten, kadife, rugan ve deri olarak sipariş edilebiliyor.

Ayrıca dileyen müşteri istediği modelin detay malzeme ve rengine karar verdikten sonra ayakkabısının taban rengini de seçebiliyor. Yine tabana kişinin ad-soyad baş harfleri veya dilediği harfler ilk kez amber veya çelik renkli yeni detaylar ve rakamlar ile özel yapım ayakkabıya dahil edilebiliyor.

Birbirinden özel kişiselleştirme detayları, ayakkabı tasarımının sonrasında da devam ediyor. Ayakkabının ambalajında yeni Prada desenleri ve metal plakalı elastik bantlı klasik mavi kutu da sahiplerini bekleyecek.
Prada özle yapım ayakkabıları, sipariş tarihinden sonra sekiz hafta içinde teslim edebiliyor.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın