Şehirde Köy Kahvaltısı Nelipide Gurme’de!

’’Yemeyi, içmeyi hatta daha önce ağırlamayı, yani misafiri çok sevmekle başladı hikayemiz.’’ diyen mekân sahibi, mottolarını bu sözlerle açıkça anlatmış oluyor. Ordu’dan İstanbul’a uzayan bu hikâye; Ordu’dan sonra İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Beylikdüzü şubeleri ile durmaksızın yoluna devam ediyor. 
 

lüks mekan

Nelipide Gurme, şimdi hafta sonlarının vazgeçilmez lezzeti olan kahvaltıları farklı bir boyuta taşıyor. Ancak Ordu köylerinde bulabileceğiniz eşsiz kahvaltı sofrasında; Ordu’dan özel olarak gelen yöresel ürünler, yine yaylalara özel tereyağlı kuzine ekmeği, kuru yufka böreği,  çemen, turşu kavurmaları, zeytin ezmesi, kızartmalar, sucuklu yumurta, menemen, petek balı ve yöreye özgü çeşitli reçeller gibi özel lezzetler yer alıyor. Meşhur pidelerini kahvaltı dahil, günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Nelipide Gurme, geleneksel köy kahvaltısı sunumlarıyla da lezzet tutkunlarının beğenisini kazanıyor. 
 

yöresel kahvaltı

Karadeniz’in muhteşem doğasından insanoğluna hediye ettiği birbirinden lezzetli yiyeceklerin toplamından oluşan Nelipide Gurme Ordu Köy Kahvaltısı, damak tadına önem verenler için harika bir seçim gibi görünüyor.
 

yöresel kahvaltı mekanları

Franchise vererek Türkiye’de büyümesini sürdürmeyi planlayan Nelipide Gurme’ye, eksiksiz ve lezzet dolu bir pazar kahvaltısı için uğramayı unutmayın…

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak