Sezonun En İddialı Gloss Rujları

Koyusundan açığına her ton mat rujlar çoğumuzun favori makyaj ürünlerinden birisi haline gelmişti. Ancak bu yaz mat rujları rafa kaldırmanın zamanı geldi! İşte size yeni favori makyaj ürünlerimizden birisi olmaya aday rujları tanıtalım: gloss rujlar. Yeni sezonda mat rujların yerini alacak; güneşli günlerde ışıltısı ile görüntümüzü daha da iddialı hale getirecek gloss rujlar, şimdiden ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarında yer aldı bile, bizden söylemesi. İşte en çok sevilen ve tercih edilen gloss ruj markaları…

Beauty Bakerie Metallic Lip Whip in Royal Tea
Baharat renklerinden bir türlü vazgeçemeyenlerden misiniz? ‘Beauty Bakerie Metallic Lip Whip in Royal Tea’ renkli simli yapısı ile sizin renk isteğinizi tam anlamı ile karşılıyor.
 

ruj önerileri

Kevyn Aucoin The Molten Metals Lip Color in Carbon
Koyu renklerden hoşlananlar için siyaha çalan bu koyu mor rengi, hem bir gloss iddiasını hem de koyu rengin iddialı ve karakterli duruşunu bir arada isteyenler için ideal.
 

ruj önerileri

Chanel Rouge Coco Gloss Topcoat in Excitation
Chanel dediğimizde akan sular duruyor di mi? Markanın gloss ruj trendine farklı bir yaklaşım getirdiği bu simli topcoat’ı, yazın tam da aradığınız ruj olabilir.
 

ruj önerileri

Lime Crime Velentines Liquid Matte Lipstick
Uçuk pembe bir gloss yaz makyajınızda ihtiyacınız olan tek şey ise; Lime Crime Velentines Liquid Matte Lipstick markasının soluk pembe gloss’u sizin için ideal tercih olabilir.
 

ruj önerileri

Milani Amore Mattallics Lip Cream
Ne olursa olsun mat sevdası yine de gönlünüzü çalıyorsa mat bitişi ile metalik ışıltıyı birleştiren bu gloss sizin favoriniz olmaya aday.
 

ruj önerileri

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın