Sezonun Hit Parçası: Pilili Etek

Bu ürünlerden birisi de şüphesiz ki trend olacağını daha sezon başlamadan belli eden pilili eteklerdir. İster midi boy isterseniz de bileklere kadar uzanan modelleri ile seçenekler sunan pilili etekler, nasıl kombine edilmelidir? İşte sezonun hit parçalarından birisi olan pileli etekler ile şık ve tarz olmanın başlıca uygulamaları…

Rahat ve tarz
Eğer pilili eteği rahat ve tarz bir kombinde kullanmak ve ‘cool’ bir görüntü sergilemek istiyorsanız size tavsiyemiz beyaz renkte bir pilili etek seçip üzerine renkli askılı badiler ile hem şık hem de rahat bir kombin yapmanızdır. Altınıza ayakkabı tercihini spor ayakkabıdan yana kullanıp, çanta seçiminizi de sezonun en trend çanta modellerinden birisi olan sırt çantaları olabilir.

Hem şık hem de trend
Pilili etekleri sadece gündüz kombinlerinde kullanabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Çünkü bu etekler, şık parçalar ile kombin edildiğinde, ortaya hem şık hem de tarz bir görüntü çıkacak; gece partilerine ve arkadaş buluşmalarına rahatlığınızdan taviz vermeden dahil olabileceksiniz.

 

Romantik bir prenses etkisi
Pilili etek ile romantik bir tarz oluşturmak istiyorsanız; etek konusunda tercihiniz hem midi boy hem de romantik renklerden yana olmalı. Bu konuda uçuk pembe ve pudra pembe sezonun en trend renkleri olarak bu kombinde ideal seçimler olabilir.

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak