Stil İpuçları: Her Kadının Dolabında Bulunması Gereken On Parça

İşte moda dünyasında trendi asla geçmeyecek ve her kadının dolabında mutlaka olması gereken on kurtarıcı parça:

1-Beyaz gömlek: İster klasik isterseniz de spor kombinlerde kullanabileceğiniz beyaz gömlekler, dolapların vazgeçilmez parçalarındandır. Boyfriend tarzı bol kesim ve dar kesim modelleri ile beyaz gömlekler, sezonun en hit parçaları arasında da yer almaktadır.

2- Jean Pantolon: Moda dünyasının ‘kült’ parçalarından birisi olan jean pantolonlar, her kadının dolabında yer alan kurtarıcı parçalardan birisidir. Jean pantolonu topuklu ayakkabılar ile kombinleyerek gece davetlerine, şık babetler ile kullanarak gündüz davetlerine ve ofise rahatlıkla gidebilirsiniz.

3-Küçük siyah elbise: Her kadının dolabında mutlaka olması gereken ‘minik siyah elbise’ pratik bir şıklığın tek parçaya bürünmüş halidir. Birlikte kullanılan aksesuarlar ile zenginleşen siyah elbiseler, her davetin garanti şıklığıdır.

4-Deri ceket: Deri ceketler moda dünyasının asi çocuğu gibi gözükse de, son zamanlarda her tarz kombinler ile birlikte kullanılarak, dolaplarda mutlaka olması gereken parçalar arasında yerini almıştır.

5-Blazer ceketler: Kurtarıcı parçalar deyince ilk akla gelenlerden birisi olan blazer ceketler, gerek gündüz ofis şıklığında gerekse de gece daveti ya da kokteyllerde trend bir şıklığa imza atacaktır.

6-Stiletto: Her kadının dolabında mutlaka olması gereken parçalar arasında yerini alan stilettolar, hem şık kıyafetlerin hem de spor kombinlerin altına kullanılarak birçok farklı tarz ile birlikte kullanılabilir.

7-Trençkot: Sonbaharın yaklaşması ile birlikte dolaplarda yeniden yerini alan trençkotlar, havalı ve tarz bir görüntüye imza atan en kullanışlı parçalardan birisidir.

8-Siyah tayt: İşte sokak tarzının dolaplarımıza yansımış hali: siyah taytlar. Özellikle sonbahar ve kış aylarında oversize kazak ve gömleklerde birlikte kullanılan siyah taytlar, cool bir görüntüye imza atmanızı da sağlayacaktır.

9-Beyaz tişört: Moda dünyasında trendi asla geçmeyen parçalardan birisi olan beyaz tişörtler, her tarz ile birlikte kullanılan sihirli parçalardan birisidir.

10-Babet: Topuklu ayakkabı giymeden de şık olmayı garanti eden babetler, kıyafet dolaplarının vazgeçilmez parçaları arasındaki yerini çoktan almıştır.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak