Tak Takıştır

Bazen ufak bir dokunuş tamamlayıcı etki yaparken bazen de yıldız bir parça kombininizin başrolü olabilir. Bunun için sezonun trendlerinden haberdar olmaya ne dersiniz?
 
Broşlar
 
Ananenizden hatıra olarak sakladığınız broşların dolaplardan çıkma vakti artık geldi. Stilinizle bütünleşip kombininize son dokunuşu yapacak aksesuar ihtiyacında, ilk başvurmanız gereken şüphesiz broşlar olacaktır. Ancak birçok seçenek arasından doğru seçimi yapmak, parçaların üzerine doğru zamanda broşu kondurmak oldukça önemlidir. Broşlar genellikle ceketlerin yakasına, şal ya da fularlara takılsa da bu sezonda farklı bir kullanım alanı daha ön plana çıkıyor. Tarzına uygun bir broşu spor ayakkabılarınıza iliştirerek sezon trendini en spor haliyle kullanabilirsiniz.
 

broş

 
Kemerler
 
Klasik kemerlere farklı ve cool bir hava katmak için tek yapmanız gereken düğün atmak.
 

kemer

 
Saç Aksesuarları
 
Kırmızı halıdan tutun da sokak stiline kadar her yerde karşımıza çıkan bu trendi, birbirinden farklı şekillerde kendi tarzınıza göre yorumlayabilirsiniz. Çeşitli taşlarla bezeli ışıltılı ve zarif modellerden; yıldız, kelebek vb. figürlü aksesuarlara, rengârenk bantlardan saçınızda yüzen çiçeklere kadar birçok şekilde uygulamanız mümkün. Eğer bu kadar model arasından seçim yapmakta zorlanırsanız, sade bir zinciri bile saçınızda aksesuar olarak kullanabileceğinizi unutmayın… Renkli ve metalik tel tokaları kullanmaya ise herkes cesaret edemeyebilir.
 

saç aksesuarları

 

saç aksesuarları

 

saç aksesuarları

 

saç aksesuarları

Choker Kolyeler
 
90’ların choker modası sahalara geri döndü. Birçok markanın üzerinde çalıştığı kolyeleri, boynunuzu boğmaması açısından V yakalarla giymeniz iyi bir tercih olabilir. Modanın ünlü isimleri ve bloggerlarda çok sık gördüğümüz bu kolyelerin ince, kalın, taşlı ve kat kat olan birçok seçeneği bulunuyor.
 

choker

 
Çengelli İğneler
 
Bu da ne alaka demeyin… Aksesuarda yavaş yavaş görmeye başladığımız çengelli iğnelere bir şans verin. Şık ve net bir küpe bütün havanızı değiştirebilir, gömlek yakanıza takacağınız çengelli iğne broşu ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
 

çengelli iğne

 
Taşlı Küpe ve Kolyeler
 
Birçok defilede kullanılan abartılı kolye ve küpeler, şimdilerde sokağa uyarlanarak kullanılıyor. Farklı renklerde abartılı, salkım tarzı küpelere ve çeşitli materyallerden oluşan, kat kat dolanmış kolyelere göz atmayı unutmayın.

Vazgeçilmez Kürk
 
Kürk yakalar bu sezonun en stil parçalarından biri. Kazak veya ceketlerin üzerine alıp kemerle tutturabileceğiniz gibi, kaban ve paltoların yakasına gelişigüzel bir şekilde atabilirsiniz. Gece dışarı çıkarken yalnızca tek omzunuza bırakacağınız kürk parça ile de oldukça trend gözükebilirsiniz.
 

kürk

     
 
 
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın