Tatile Çıkıyoruz!

Belki aylar öncesinden ayarladığınız belki de plansız tatil programları da artık çok yakınımızda. Temel kıyafet ve ihtiyaçlarınızı aldığınızı varsayarak, özellikle plaja neler götürmeniz gerektiğine henüz karar veremediyseniz, size özel bir rehber hazırladık. Şimdiden iyi tatiller!
 
GÜNEŞE DİKKAT!
 
Uzmanların 11:00-17:00 arası güneşten kaçınmamız gerektiğini söylediklerini artık hepimiz biliyoruz. Bunlar dışında da hem yüzünüz hem de vücudunuz için yeterli faktörlerde güneş kremlerinizi yanınıza almayı unutmayın. Ve asla koruyucunuzu sürmeden güneşe çıkmayın…
 

Cosmed Sun Essential SPF 50
Cosmed Sun Essential SPF 50

 
ÇANTASIZ OLMAZ
 
Bavullarınızı ayarladınız ama hala denize giderken yanınıza alacağınız çantanızı bulamadınız mı? O zaman büyük boy ve bol cepli bir plaj çantası bakmayı unutmayın. İçine gün boyu ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz çantalarda özellikle bu yaz hasır olanlar çok moda!
 

oxxo
Oxxo

 
ŞAPKANI SEÇ
 
Tesettürlü de olsanız plaja mutlaka şapka ile gidin. Başörtünüzün de üzerinden rahatlıkla takabileceğiniz bir şapka, sizi güneşin farkında olmadan yakmasını engeller.
 

zara şapka
Zara

 
ÇEŞİR ÇEŞİT GÖZLÜK
 
Rengarenk güneş gözlükleri sezona damgasını vurdu. Hala gözlük edinemediyseniz tatil öncesi elinizi çabuk tutup bir tanesinde karar kılın.
 

dolce gabbana
Dolce Gabbana

 
PLAJDA NE GİYELİM?
 
Bütün gün denizde olmayacaksınız herhalde. Kumsalda giyebileceğiniz rahat ve pamuklu plaj elbiseleri bu konuda size yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra tesettür modasının olmazsa olmazı haşemaların da rahat ve kullanışlı olanlarından seçim yapmaya dikkat edin.
 

hasema

 
GÖSTERİŞLİ TERLİKLER
 
Bu sezon Gucci ile başlayan terlik furyasından etkilenmeyen var mı? Özellikle plajda giyebileceğiniz parmak arası terliklerin yanı sıra tatil boyunca sizi hem şık hem de rahat ettirecek trend terliklerden de edinmekte fayda var.
 

zara terlik
Zara

 
HAVLULARDA BU SEZON
 
Plaj çantanızda fazla yer kaplamayacak havlu seçmeye özen gösterin. Bu sezon havlular artık daha renkli, yuvarlak vb. şekillerde üstelik sloganlı ve daha trend…
 

Oysho
Oysho

 
UNUTMAYIN…
 
Kumsalda ve tatil boyunca size eşlik edecek önemli parçaları atlamak olmaz. Kitap, ipad, hoparlör ve en özel anlarınız için fotoğraf makinesi unutulmaması gerekenlerden…
 

plaj

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak