“Tavuk Dünyası/Kadıköy”

Tavuk hayatımızın vazgeçilmezlerinden pratik, sağlıklı ve ekonomik besinlerimizden biridir. Tavuğu tam 12 farklı baharatla harmanlayıp özel pişirme yöntemleri ve değişik soslarla sevenlerine sunan “Tavuk Dünyası/Kadıköy” dillerden dile tatlı bir lezzet hikâyesine dönüşüyor. Kuruluşun marine ettiği soslarla pişirilen tavuklar yanında özel sosla hazırlanmış penne makarna, yine marine işlemine tabi tutulmuş domates kurusu ağızlarda muhteşem lezzetler oluşturuyor. Tavuk tabaklarındaki çeşitli tazeliklerde sunulan yeşillikler de cabası…

Tavuk Dünyası üretimde bulunduğu tüm ürünlerinde taptaze sebzeler ve baharatları gurme severlerin beğenisi için kullanıyor. Pişirme aşamasında trans yağ kullanılmasına asla izin verilmeden en sağlıklı pişirme yöntemleriyle gerçekleştiriliyor.

Bu mekânın en büyük özelliklerinden biri tavuk pişirilen tavaların sadece bir kez kullanılmasıdır. Ünlü tavuk restoranı Tavuk Dünyası’nın sunduğu lezzetler arasında; Kırmızı Mercimek Çorbası, Tavuk Tavalar, Izgaralar, Salatalar, Makarnalar vb. değişik lezzetler bulunuyor.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın