Tesettür Modasının Yeni Gözdesi: Gömlek Elbiseler

gömlek elbise trendi tesettür modası

Gömlek elbiseler, yeni sezonun en iddialı ve en trend parçalarından birisidir. Her tarz ve her durumun kurtarıcısı olabilen gömlek elbiseler, farklı yorum ve tarzlar ile sokak modasında sıkça gördüğümüz parçalardan birisi haline geldi bile. Yoksa siz hala gömlek elbiselere kıyafet dolabınızda yer açmadınız mı? İşte sıcak havaların gelmesiyle birlikte yaz günlerinin vazgeçilmez parçalarından birisi olan gömlek elbiselerin tesettür modasına uyarlanmış kombinleri…
 

gömlek elbise

Hem şık hem spor: Gömlek elbiseden tunik
Gömlek elbiseleri illa ki elbise olarak kullanmak zorunda değilsiniz tabii ki! Yeni sezonda öyle bir akım var ki tesettürlü kadınlar için adeta kurtarıcı…Gömlek elbiseleri tunik olarak kullanma trendi ve bu elbiseleri jean pantolonlar ile birlikte giyme modası yeni sezonun en iddialı ve en şık görüntülerinden birisidir. Siz de spor bir kombin için gömlek elbise ve jean pantolon birlikteliğini spor ayakkabı veya sneaker model ayakkabılar ile ya da şık bir kombin için dolgu topuk ya da stiletto gibi zarif ayakkabılar ile birlikte kullanabilirsiniz.
 

hm tesettür modası

 

H&M 119 TL

 

mango-139,99
Mango 139,99 TL

Renklerden korkmayın
Tesettür modası yeni sezonun ve bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte renklendi de renklendi! Siz de renkleri kullanmaktan korkmamalı ve yeni sezonda öne çıkan renklerden tercih ettiğiniz gömlek elbiseleriniz ile iddialı ve renkli kombinler oluşturabilirsiniz. Bebe mavisi, pudra pembesi, krem gibi pastel tonlar şıklık garantili renkler iken; şeftali, mercan, canlı pembeler ve sezonun en iddialısı olan kırmızı da denenmesi gereken renkler arasındadır.
 

tesettür modası gömlek elbise
Dilvin 79,99 TL
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın