Yelek Zamanı!

Muhafazakar moda dünyasının en trend parçalarından biri olan yelekler, tesettürlü kadınların da bahar gelince vazgeçemediklerinden.
 
Tunik gibi giy-çık rahatlığında olmayan, daha tarz ve stil sahibi duran yelekler, tesettür modası için çok şey ifade ediyor. Özellikle son yıllarda kışın kaşe ve şişme yelek; bahar ve yazla birlikte ise daha ince kumaşlardan her boy ve modelde yelekler dolaplarımızın demirbaşı oluyor.
 

ipekyol yelek modelleri

İpekyol

Doğru kombinlendiğinde zarif ve şık olabileceğiniz yeleklerle, hem günlük hem de özel davet şıklığı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda uygun yelek modelleri ve ufak birkaç tüyo ile kilonuzunu kamufule edebilir, boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz.

setrms

Setrms

İlk olarak yeleğinizin kumaşı ve kesimine dikkat etmek gerekiyor. Ağır tafta ve kadife kumaşlar size olduğunuzdan daha kalın gösterir. Yine de kullanacaksanız yeleğin önünü açık bırakabilirsiniz. Beliniz ince ise de kemer takıp bel hattını belirleyerek daha ince görünebilirsiniz.

NG STYLE yelek

 NG STYLE

Peki tesettür modasının bu hit parçasını ne ile, nasıl kombinlemeliyiz? Mesela spor tarzdaki yeleğinizi, bilekte bir mom jean ve sweatshirt ile tamamlayabilirsiniz. Spor şıklığın tamamlayıcıları şal ve spor ayakkabıyı da unutmayın. Biraz daha günlük şıklık isterseniz yeleğinizin boyundan uzun olmayan gömlek veya tunikler, şık ve maskülen bir görünüm sağlar.
 
Bunun dışında denim ve şişme yelekler ile cool bir hava sağlayabilirsiniz. Yelek ile şıklık kazanmak isteyenler ise kumaş veya kaşe yeleklere bakmanızda fayda var. Hava durumuna ve mevsime göre deri yeleklerin de geçtiğimiz sezon sıklıkla karşımıza çıktığını belirtmeden geçmeyelim. Püskül ise sezonda her parçada karşımıza çıktığı gibi yeleklerde de kendini gösteriyor.

SETRMS

SETRMS

Pantolon dışında yelek kombinlerini ise eteklerle sağlayabilirsiniz. Düz ve dar etekleri tarzına uygun yeleklerle bir araya getirdiğinizde oldukça minimal ve şık olacaksınız, bizden söylemesi…

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak