“Yılın Sivil Toplum Kuruluşu”  Kızılay Seçildi

2. Anadolu Medya Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerine takdim edildi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bazı milletvekilleri, çeşitli kanalların medya temsilcileri, gazeteciler, sanat dünyasından da çok sayıda ismin katıldığı ve 40 ödülün dağıtıldığı gecede Kızılay, “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” seçildi.  Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, ödülü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı.

Kınık düzenlenen gece ve ödül ile ilgili “Kızılay’ın yurt geneline yayılmış 700 şubesi var. O nedenle her gün onlarca haberimiz medyada yer alıyor. Biz kendilerinin kıymetini çok iyi biliyoruz. Metafordaki gibi ‘Siz süpermarkete gidersiniz ama cenazenize bakkal gelir.’ Anadolu medyasını kendimize yakın, sıcak buluyor; her zaman yanımızda bulunan paydaşlarımız olarak görüyoruz. Bu ödülü de hem Kızılay hem de milletimiz adına alıyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca tören boyunca yılın en iyi gazete ve gazetecilerine, televizyon kanalı ve televizyoncularına, haber programlarına, dizi ve dizi oyuncularına da ödüller dağıtıldı.
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın