Yıpranan Saçlara Acil Bakım!

Yıpranan saçlarınızı eski sağlıklı ve parlak görünümüne kavuşturmak ise bir haftalık bakım programı ile oldukça kolaydır. Saçlarınızın bir haftada nasıl sağlıklı ve parlak görüneceğini merak mı ediyorsunuz? İşte bir haftalık sıkıştırılmış saç bakım programı…

İlk Hedef: Temiz Saç
Yaz mevsiminden kalan tüm kalıntıları temizlemek ve temiz bir saça bakım yapmak için saç bakım programında ilk adım, saçı arındırmaktır. Bunun için gerekli olan doğal arındırıcı ise elma sirkesidir. Bir sprey kutusunun yarısına elma sirkesi, kalan yarısına da su ekleyin. Sirke kokusu sizi rahatsız ediyorsa, karışımın içine birkaç damla lavanta yağı damlatın. Saçınızı şampuanladıktan sonra bu karışımı masaj yaparak saç derinize yedirin ve ardından birkaç dakika bekleyip saçınızı tamamen durulayın. Sirke saçınızı arındıracak ve parlaklık kazandıracaktır.

İkinci Hedef: Saç Bakımı
Saçınızı arındırdıktan sonraki adım saç bakımıdır. Sülfat içermeyen bir saç bakım maskesi, bu adımda ihtiyacınız olan maddedir. Sülfatsız saç bakım maskesini saçınıza dipten uca kadar uygulayarak gerekli görüldüğü kadar bekletip durulayabilirsiniz.

Not: Saç kremi kullanmak isteyenlere önerimiz; saçlarınızı şampuanlayıp duruladıktan sonra kullandığınız saç kremini, saçınızı şampuanlamadan önce kullanmayı denemelisiniz. Sonuç hem daha kolay temizlenen hem de daha yumuşak saçlar olacaktır.
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın