Trend Alarmı: Bakır Rengi Göz Farı

Sezonun en trend renklerinden birisi hiç şüphesiz bakırdır. Yaz sezonunda güneşten hafif bronzlaşmış tenimizle tam bir uyum içerisinde olan bakır renk sadece kıyafetlerde değil kozmetikte de popülerliğini arttırmaktadır. İşte sezonun en trend far renklerinden birisi: bakır rengi farlar.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da doğal makyaj ön planda! Doğallık ve hafif ışıltıyı sevenler ise metalik farları gündüz makyajlarında bile kullanmaya başladı. Ünlü isimlerin de smokey eyes modasından sıyrılıp doğal makyajlarını metalik renginde farlar ile tamamlamaları sonucunda sezonun popüler renklerinden birisi olan bakır rengi, göz makyajında da iddiasını ortaya koydu.

Özellikle ela ve yeşil gözlüler için olmazsa olmaz renkler arasına giren bakır rengi farlar, ister gündüz isterseniz gece şıklığında sizin göz makyajınızı farklı hale getirmeye yetecektir. Önemli olan teninize uygun bir bakır far seçimi yapmanız.

Peki, bakır farlar nasıl seçilir? Bu seçimi yaparken kriteriniz ten renginiz olmalıdır. Eğer esmer tenli iseniz daha açık ve soğuk tonlarda bir bakır tonu seçebilirsiniz. Eğer açık tenli iseniz turuncuya yakın ve daha yoğun bir bakır tonu tercih edebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak