Vizyonda Bu Hafta

Havaların sıcak olması sizin sinema sevdanıza engel değil! Haftanın en iyi filmlerini, sizler için bir araya getirdik…

BAS GAZA

İki soyguncu kardeşin hikayesini anlatan film, Fransa’nın güneyine uzanıyor.  Araba hırsızı olan iki kardeş artık bu konuda uluslararası şöhrete kavuşmuştur. Fakat bir gün sert kayaya çarpalar ve olmayacak birini klasik arabasını çalarlar… Kardeşler için bunun bedelini ödemek, oldukça zor olacaktır…

 

HER ŞEY

17 yaşındaki genç bir kızın hayatını anlatan filmde; Amandla Stenberg, Nick Robinson ve Anika Noni Rose oynuyor.

Kapalı ve sürekli filtrelenmiş havalı alanlarda bulunmasını gerektiren bir hastalığa sahip olan Madeline’nin hayatı; ailesi, hemşiresi ve kitaplarından ibarettir. Günün birinde yan evlerine taşınan Olly bu gidişatı değiştirir ve ikili önce mail üzerinden konuşarak birbirine aşık olur. İkilinin hayatı bundan sonra maceralı bir düzene sahip olacaktır.

 

MANİFESTO

Tam iki Oscar ödülü bulunan Cate Blanchett’in 13 ayrı karaktere büründüğü film; 21. yüzyıl sanat tarihine yön veren Pop Art, Fütürizm, Dadaizm, Dogma 95, Pop Art, Minimalizm gibi akımlara uzanıyor. Dikkat çekici monologların yer aldığı filmin yönetmenliğini Julian Rosefeldt yapıyor.

 

SEVİMLİ EMOJİLER

Emojiler artık hayatımızın her alanında! “Sevimli Emojiler” adı verilen film ise bize emojilerin görünmeyen kısmını anlatıyor. Çocukların çok eğleneceği bu filmi kaçırmayın!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak