Yaz Tatili İçin 15 Kombin Önerisi

Şehir merkezlerinde havaların fazla sıcak olması nedeniyle bu sıralar herkesin tek bir hayali var. O da güzel mi güzel bir tatile gitmek… Tatil kelimesi bile insanın içini ferahlatırken hayalini kurmak, hazırlıklarını yapmak ve hatta bu hayali gerçekleştirmek gerçekten bu aralar herkesin ihtiyacı olan bir şey.

Tatilin en revaçta olan ayları Temmuz ve Ağustos olduğuna göre bu aylar içerisinde ‘Nereye gitmeli?’, ‘Hangi otelde kalmalı?’, ‘Neler götürmeli?’ gibi konuşmaları da sık sık duyuyor hatta konuşuyor haldeyiz. Nereye ya da hangi otele gideceğiniz hakkında pek öneri veremesem de yanınızda neler götürebileceğinize yardımcı olabilirim…

Öncelikle ben tatilde kesinlikle spor ve rahat giyinilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki de bir kadın her gittiği yerde şık olmalı, dikkat çekmeli ama tatilde fazla şıklık biraz absürd kaçabiliyor. En salaş ve spor kıyafetlerinizle de spor şıklık yakalayarak dikkat çekebilirsiniz. Yazımda önerdiğim kombinlerin tüm parçalarını sizler için nereden bulabileceğinizi de araştırdım. O zaman hadi kombin önerilerine başlayalım.

@rimelaskina

Kombinlere bu sene tatilin hakkını veren Hilal ile başlıyorum. Çiçeklerin tatili daha eğlenceli hale getirdiğini hepimiz biliyoruz. Hilal de kombininde çiçeklerin enerjisini fazlasıyla kullanmış. Desenli bir kimonoyu daha fazla boğmamak için diğer parçaları soft renklerde seçmiş ve oldukça güzel bir uyum yakalamış. Ayrıca yaz aylarında ipek şallar yerine pamuklu, penye vb. gibi ince şallar sizi daha serin tutacaktır. İlk başta biraz alışması zor ama alıştıktan sonra rahatlığına aşık oluyorsunuz.

Pantolon: Touche Official – 129.00 TL

Kimono: Hooopstore – 93.95TL

T-shirt: Mango – 29.99 TL

Ayakkabı: Reebok – 299 TL

Gözlük: Rayban – 590.00 TL

Şal: @b.scarf – 40 TL

 

@_busrabu

Çiçekleri sadece şalında kullanmayı tercih eden Büşra, şalını vazgeçilmeyen siyah beyaz uyumuyla kombinlemiş. Topuklu ayakkabıların sahile pek uygun olmadığını anlayınca o da çıkarıp eline almış olmalı.

 

Gömlek: Mango – 59.99 TL

Pantolon: Zara – 89.95 TL

Ayakkabı: Oxxo – 89.95 TL

Çanta: Mango – 39.99 TL

Şal: Fresh Scarf – 35 TL

 

@ilaveten

İnstagram keşfet bölümünde sıkça gördüğüm ve herkes tarafından çok beğenilen bu elbiseyi her zamanki marjinalliğiyle en güzel Tuba Tekin kombinlemiş. Tatilde tek parça giysiler giymeyi her zaman çok sevmişimdir. Hem rahat hem şık hem de serin tutuyor. Ooo bir sürü avantajlı yönü var.

Elbise: Aybike Stil – 159.00 TL

Çanta: Anthropologie – 228 TL

Ayakkabı: Keds – 39.99 $

Şal: Fresh Scarf – 40 TL

Gözlük: Rayban – 590 TL

 

@bleumerr

 

Bu yazın en trend rengi olan sarı, en rahat parça elbise ile birleşince ortaya çok fresh bir görüntü çıkmış. Soft renkli diğer parçalar da bu freshliği desteklemiş gibi görünüyor.

Elbise: Woch Store

Ayakkabı: Aldo Sandalet (Boyner) 199 TL

Kemer: Mango – 39.99 TL

Şal: Yargıcı – 71.96 TL

File: Hm – 199.99 TL

 

@senaseveer

 

Sarı bir elbise ile fresh kombin yapabilirken parçaları değiştirerek Sena Sever gibi sofistike bir görüntü de elde edebilirsiniz.

Elbise: Kadriye Baştürk – 240.00 TL

Ayakkabı: Oxxo – 99.95 TL

Çanta: Bambi (Trendyol) – 49.99 TL

Saat: Hm – 99.99 TL

Şal: Hülya İnce – 40 TL

Gözlük: Köstebek.com – 24.90 TL

 

@derunehanim

Ne kadar tatilde kot giymeye karşı olsam da Killa Derune öylesine tatillik bir kombin yapmış ki bu yazıya koymadan edemedim. Aslında kombini incelediğimizde kotların o kadar kalın değil aksine baya ince bir kumaş olduğunu gördüğüm zaman içim rahatladı. Eğer siz de kotların rahatlığından vazgeçemiyorsanız bu tür ince kumaşlar seçmenizde fayda var.

 

Tulum: Oxxo – 129.95 TL

Gömlek: Oxxo – 119.95 TL

Çanta: Kanken – 325 TL

Ayakkabı: Adidas (Adistar Boost) 163.00 TL

Şal: Mango – 19.99 TL

 

@seymakasikcii

Elbise gibi tek parça rahatlığıyla bilinen tulumlarla da aynı rahatlığı yakalayabilirsiniz. Çiçeklerden sonra yaza en çok yakışan desen ise kesinlikle çizgilerdir. Enine ya da boyuna olsun her türlüsü tatile ayrı bir renk katıyor.

Tulum: Atölye21 – 145.00 TL

Şal: Fresh Scarf – 40 TL

T-shirt: Mango – 49.99 TL

Ayakkabı: Mango – 89.99 TL

Gözlük: Sentetik Sezar – 70 TL

 

@firrrr_

Fotoğrafa baktıkça insanın bir an önce tatile gidesi geliyor. Yazın en güzel aksesuarı olan şapkaları bütün kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabii siz süet yerine hasır şapkayı tercih edin. Ayrıca 90’larda oldukça moda olan Kurt Cobain gözlüklerini de bu kombine çok yakıştırdım.

 

Bluz: Theory (Beymen) – 899 TL

Pantolon: Zara – 129.00 TL

Şapka: Yargıcı – 59.90 TL

Şal: Mango – 19.99 TL

Gözlük: gittigidiyor.com 40 TL

 

@ebru_gider

Tatile giderken yanımızda götürmezsek bize darılacak bir renk varsa o da kırmızıdır. Küçücük bir eşya bile olsa o valizin içinde kırmızı parça olmalı bence. Ve tabii ki bu sezon her yerde gördüğümüz sloganlı t-shirtleri de unutmayalım. Çünkü kadınlar her zaman her yerde bir mesaj vermek ister…

 

Ceket: House Of Camellia (Boyner) – 149.99 TL

Pantolon: Hm – 99.99 TL

T-shirt: Twist – 30.00 TL

Ayakkabı: Acne Studio

Saat: Twist – 66.00 TL

Şal: B.scarf – 40 TL

 

@kuaybegider

Kırmızının size darılmaması için böylesine kırmızı patlaması yaşayan bir kombin de yapabilirsiniz bence. Tam tatillik!

 

Elbise: Kuaybe Gider – 199.99 TL

Şal: B.scarf – 40 TL

Ayakkabı: Bambi(Trendyol) – 39.99 TL

Vazo: Leonardo(Beymen) – 329.99 TL

 

@nissdalci

Elbisenin yine bu sıralar trend olan pötikarelisi ile de oldukça spor bir görüntü oluşturabilirsiniz. Nisanur, siyah beyaz klasiğini biraz kırmak için pötikareyi yeşil ve gold ile süslemiş. Çok da güzel olmuş.

Elbise: Butikgez – 185.99 TL

Çanta: Mango – 59.99 TL

Ayakkabı: Oxxo – 79.95 TL

Şal: B.Scarf – 45 TL

Saat: Hm – 49.99 TL

 

@mimarilist

Yazlık kotların ikinci örneğini de Tuğçe Geyik’te görüyoruz. Beyaz pantolonu ve şalı ile birlikte oldukça yazlık görünüyor. Bambi’nin bu sene çok moda olan sandaletlerinin başka rengini tercih etse bu kombine de tam tatillik diyebilirdim. Ama ben tatilde siyahın kullanılmasından pek yana değilim. Siz bu kombini farklı renkler ile süsleyebilirsiniz.

Gömlek: Mango – 89.99 TL

Pantolon: Zara – 129.99 TL

Çanta: Oxxo – 69.95 TL

Ayakkabı: Bambi (Trendyol) – 49.99 TL

Şal: Mango – 19.99 TL

Gözlük: Rayban- 590 TL

 

@senanurbostan

Haki ve kırmızı uyumunu her zaman çok beğenmişimdir. Senanur’un üstündeki keten parçalar ise yaz sıcaklarına en iyi gelen parçalar. Biraz fazla kırışma sorunu olsa da serin tutma özelliği daha ağır basıyor bence.

Ceket: Touche Official – 179.99 TL

Pantolon: Touche Official – 129.99 TL

Çanta: Mango – 139.99 TL

Ayakkabı: Bershka – 89.95 TL

Şal: B.Scarf – 40 TL

Gözlük: Twist – 45 TL

 

@leenalghouti

Malum havalar her zaman aynı olmadığı için bazı günler yaz gününde kışı yaşayabiliyoruz. Ya da deniz kenarları akşamları serin olabiliyor. Bunun için kışlık değil de daha ince sweatshirtlerinizi bu şekilde kombinleyebilirsiniz.

 

Düz Sweatshirt: Mango – 99.99 TL

Yazılı Sweatshirt: Mango – 49.99 TL

Pantolon: Oxxo – 99.95 TL

Şal: Aplique Official

Çanta: Zara – 79.95 TL

Ayakkabı: Zara – 99.95 TL

 

Sizlere biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. O zaman şimdiden iyi tatiller diliyorum herkese. Sevgiyle kalın…

 

Asude DAVRAN

@asudedavran

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın