Yüksek Topuklar ‘Out’ Küçük Topuklu Ayakkabılar ‘İn’

Topuklu ayakkabı giymeyi seven ancak günlük hayatta rahat olmadığı için tercih etmekten uzak duranlardan mısınız? Size güzel bir haberimiz var: bu sezon küçük topuklar çok ama çok moda! Küçük topuklu sivri burunlu ayakkabılar sokak modasının en revaçta tercihlerinden birisi iken gelin bu yazımızda küçük topuklu ayakkabıların kombin önerilerine göz atalım.

Hotiç, 698 TL | Massimo Dutti, 269 TL | Mango, 179,99 TL

 Yüksek topuklu ayakkabılar yeni sezonda yerini küçük topuklu ayakkabılara bıraktı. Özellikle sivri burunlu ve alçak topuklu bu ayakkabılar hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi oldu. Ünlü markaların da yeni sezon koleksiyonlarında yer verdiği alçak topuklu ve sivri burunlu topuklu ayakkabılar, kısa zamanda günlük şıklığın en önemli stil parçalarından birisi haline geldi. İster elbiseleriniz ile ister midi boy etekleriniz ve dar paça pantolonlarınız ile kullanabileceğiniz bu ayakkabılar, renkli ve desenli tercihleri ile spor kombinlere de oldukça uygun. Özellikle sezonun en popüler parçalarından birisi olan mom jean gibi rahat kesimli pantolonlar ile birlikte kullanılan alçak topuklu renkli ayakkabılar sizi trend bir görüntüye ulaştıracaktır.

Aldo, 429 TL | Zara, 199,95 TL | Nine West, 499 TL

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın