15 Temmuz Demokrasi Zaferi

Bundan tam bir yıl önce 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gözünü kırpmadan vatan mücadelesine koşan büyük Türk milleti, kendisine yakışan bir tarih yazdı.

Türkiye Büyük Milet Meclisi’nin haince bombalandığı, 250 vatan evladının şehit edildiği, yaklaşık 2 bin vatandaşımızın yaralandığı alçak darbe girişimi; milletimizin cesareti, polisimizin desteği ve ordumuz içerisindeki vatanperver askerlerimiz sayesinde geri püskürtüldü.

“Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” diyerek tanklara karşı çıplak elle karşı koyan, günlerce demokrasi nöbeti tutan gençleri, darbeci askerleri ikna etmeye çalışan kadınları, vatan sevdası uğruna sokaklara dökülüp darbe girişimine engel olmak isteyen tüm halkımızı tarih asla unutmayacak!

Dünya basının hayretle izlediği bu iman gücü ve vatan aşkının tarifi ve tasviri olmaz. Olamaz! Birlik ve beraberliğin, vatan sevdasının, bayrak aşkının dalga dalga yükselerek yayıldığı bu özel günün birinci senesinde; 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, her daim barış ve demokrasinin yanında olduğumuzu bildiriyoruz.

15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!

Biz hep birlikte Türkiye’yiz…

 

 

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın