2017-2018 Sonbahar Kış Dosyası

Yağmurlu havaların gelmesi ile sonbahar etkisini tamamen hissettirdi. Peki, sonbahara resmi olarak giriş yaptıysak eğer sezonun trendlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte 2017-2018 Sonbahar/Kış trendleri…

Çizgiler

Sezonun en trend desenlerinden birisi hiç şüphesiz çizgiler! İncesi kalını kısacası çizginin her bir detayı bu sezon çok ama çok moda!

Ekose / Kareli / Pötikareli

İşte sokak modasını son zamanlarda ele geçiren yeni trend: ekose. Küçük ya da büyük karelerin olması hiç fark etmez, bütün kareli desenler 2018 kışının en önemli trendleri arasında yerini aldı bile.

80’ler geri geldi

80’li yıllarda moda dünyasına damga vuran geniş omuzlar, metalik renkler, yüksek bel pantolonlar 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonunda yeniden trend oldu! Özellikle kadife ve vinil kumaş geçen seneden gelen popülerliğini bu sene de devam ettirecek.

Oversized Parçalar

Oversize trendi geçtiğimiz yıllarda sadece pantolon ve kabanlarda geçerliydi. Ancak bu sezon oversize modası neredeyse her parçada geçerli! Büyük beden kazaklar, dökümlü salaş hırkalar ve dış giyim parçaları sezonda bizim de favorilerimiz arasında.

Kollarda kürk detayı

Kürk çılgınlığı moda dünyasında bu sezon da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon özellikle kollarda olan kürkler çok ama çok popüler!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın