Trend Alarmı: 2018 Gözlük Trendleri

Güneş yüzünü göstermeye başladıysa moda dünyasının en popüler aksesuarları olan güneş gözlüklerinin zamanı geldi demek. Peki yeni sezonda hangi güneş gözlüğü modellerinin trend olduğunu biliyor musunuz? İşte 2018 yaz sezonunda öne çıkan güneş gözlüğü modelleri…

 

Kedigözü gözlük modelleri

Kedigözü diye tabir ettiğimiz retro gözlükler hem ince hem de daha keskin yapılarıyla feminen ve maskülen stili bir araya getirmek isteyenlere iyi bir alternatif. Özellikle elmacık kemikleriniz belirgin ise bu gözlük modeli tam size göre!

Oval çerçeveli gözlük modelleri

Eğer yüz yapınız kemikli ve üçgen ise bu sezon tercihiniz muhakkak oval çerçeveli gözlük modellerinden yana olmalıdır.

Yuvarlak gözlük modelleri

Son zamanların en popüler güneş gözlüğü modellerin birisi olan yuvarlak model gözlükler, 2018 yaz sezonunda da oldukça iddialı! Eğer kare bir yüz şekline sahipseniz yuvarlak çerçeveli bu gözlükler sizin için biçilmiş kaftan.

Oval retro gözlük modelleri

Hem retro hem de modern dursun istiyorsanız oval çerçeveli gözlükler sizin için ideal olacaktır. Özellikle kemikli ve dikdörtgen yüz tipine sahip olanlar yeni sezonda bu gözlük modeline muhakkak şans vermeli!

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın