2019/20 GIZIA Sonbahar Kış Koleksiyonu

1567430206 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 4

GIZIA; ŞEHİRLİ VE ÖZEL KADINLARA

Her sezon birbirinden eşsiz parçalarla ulaşılabilir lüksü bizlere sunan GIZIA 19-20 sonbahar kış sezonuyla da nefesleri kesiyor. Yeni koleksiyonunu şehirli kadınlara ithaf eden GIZIA stiliyle göz dolduran şehirli kadınları lüks, elegan ve sıradışı bir koleksiyonla karşılarken kendinizi daha da özel hissetmenizi vadediyor. İlhamını 70’lerin aristokrat stilinden, şehirli kadının güçlü karakterinden ve parlak renklerden alan koleksiyon, lüksü hayatının bir parçası haline getirmiş, fark yaratmaktan vazgeçemeyen ve rahatlığından ödün vermeden şık görünmek isteyen kadınlara hitap ederek dikkatleri üzerine çekiyor. Feminen formlarıyla bakışları üzerinde toplayan tasarımlar zengin ve tok dokularıyla birleşen etkili renkleriyle sizlere sonbahar-kış sezonu için özel hissedeceğiniz sofistike bir şıklık sunuyor.

1567430283 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 3

Koleksiyon gündüzden geceye uzanan göz kamaştırıcı 300 muhteşem parçadan oluşuyor. İpek şifondan parlak kumaşlar, soyut desenler ve çizgili jakarlar, özel dokulu, üç boyutlu, parıltılı, metal ve kristal boncuklardan yapılmış işlemeler ve kışa özel kaşmir kumaşlar göz alıyor. Bu sezonda ipek viskondan elbiseler ve bluzlar yanında nefes kesen krep gece elbiseleri, efsane metalik parlak trikolar ve maskülen kesimli şık takımlar siz güçlü ve şehirli kadınları bekliyor. Özel dokusunda kaşmir ve yün uzun palto ve montlar klasikleşen GIZIA tarzını güzelliğinizle buluşturuyor.

1567430244 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 5

GIZIA sonbahar-kış koleksiyonunda sonbahar-kış aylarının soğuk havasını kullandığı yoğun ve zengin kahve tonları, mürdüm, koyu yeşil, lacivert, safran, bej, pudra, kırmızı ve siyah renkler ile ısıtıyor. Şehir kadınlarına ithaf edilen tasarımları koleksiyona uygun %100 deri ve kumaş çanta ve ayakkabılar tamamlıyor.

1567430293 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 7

Nihat Odabaşı’nın gözünden GIZIA’nın şehirli kadınları.

GIZIA’nın sonbahar-kış koleksiyonu Nihat Odabaşı’nın objektifinden sunuluyor. Koleksiyonun ışık kayağı olan farklı yaş ve mesleklerdeki kadınların öyküleri objektiften sizlere sunuluyor. Kendinizi özel hissedeceğiniz eşsiz tasarımlarla Yazar Joan Kim Erkan, Moda Tasarımcısı Benan Bal, Görsel İletişim Tasarımcısı Hande Öztürk, Oyuncu-Model Göksun Cam, Tasarımcı Charlotte Hegewald ve Model Patrycja Marciniak Odabaşı’nın objektifine poz veriyor. Yaş, meslek ve şehir fark etmeksizin kadınlar geceden gündüze stilleriyle ve şıklıklarıyla farklarını gözler önüne seriyor.

1567430171 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 1

1567430180 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 2

1567430118 Gizia SonbaharK s maj Nihat Odabasi 6

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın