2020 Son Moda Kadın Saç Kesim Modelleri

Saç modelinizi değiştirerek görünümünüzü yenilemeniz çok kolay. Saç modeliniz ile güzelliğinize güzellik katabileceğiniz gibi, yanlış saç modelleriyle enerjinizin düşmesine de neden olabilirsiniz.

Hele de özel bir davete katılıyorsanız ve şık bir model düşünüyorsanız, mümkünse kuaförünüzle önceden görüşerek prova yaptırın. Çünkü son dakika da verilen karar sonucu yapılan yanlış bir model veya kuaförünüze teslim ettiğiniz saçlarınız sizi mutlu etmeyebilir ve bu durum etkileyici, alımlı ve güzel görünmek istediğiniz bir daveti size zehir edebilir.

En şık bayan saç modellerinin başında elbette topuz saç modelleri yer alıyor. Uzun saçlıların vazgeçemediği şık topuz modelleri her davette mükemmel görünmenizi sağlıyor. Dağınık topuzlar, sıkı topuzlar, tepeden, aşağıdan, yandan topuzlar ile şıklığınızı tamamlamak çok kolay.

At kuyruğu saçlar ile hem elbisenizi ve yüzünüzü ön plana çıkarabilir hem de sade ama şık bir görünüm kazanabilirsiniz. At kuyruğu saç modelini, yüzünüzün şekline göre kaküllü veya tamamen geriye yatırarak kullanabilirsiniz. Örgü ile süslenen saçlar, romantik ve büyüleyici görünmenizi sağlayacak.

Saçlarınızı toplamak istemiyorsanız, güzel şekillendirilmiş şık saç modelleri ile güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz. Ortadan ayrılmış düz fönlenmiş saçlar, her dönem moda. Son dönemde bayanların sık kullandığı kırık fön ile doğal dalgalı saçlar elde edebilir, dağınık veya yarım toplu şık bir model deneyebilirsiniz.

Kısa saçlı bayanlar, şık saç modelleri sizin için de mümkün. Kısa saçtan vazgeçemeyen bayanlar, özel günlerde ve davetlerde, saçlarınızı geriye tarayabilir, bombe veya buklelerle şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Saçlarınızı öne tarayarak, kaküllü şık modellerde kullanabilirsiniz. Hızlı yapabileceğiniz saç modellerini makalemizden seçebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın