2020 Göz Alıcı Düğün Mekanları!

Hayatınızın en özel günlerinden birini nerede geçirmek istersiniz? Farklı konseptlerde harika düğünler için tercih edebileceğiniz düğün mekanlarını sizler için inceledik.

Shangri-La Bosphorus

Hayallerinizdeki şık düğünler için otelin iki muhteşem balo salonunun kapasitesi 100 ile 550 kişi arasında değişiyor. Düğün gününüzün rüyalarınızın gerçekleştiği gün olmasını sağlamak üzere, düğün uzmanları düğününüzle ilgili tüm hizmetleri baştan sona sizin için yönetip koordine ediyor. Daima ilgili olan, profesyonel etkinlik ekibim her tür ihtiyacınızın karşılandığından emin olup; yemek ve düzenleme ne olursa olsun, tek noktadan tüm planlama hizmetlerinin verilmesi ile düğününüzü görkemli kılar.

Eski Büyükdere İskelesi

Tarihi dokusu korunarak modern zamana uyarlanan Eski Büyükdere İskelesi, iki kıtayı birbirinden ayıran ama sayısız kalbin birleştiği masalsı aşka şahit olan İstanbul Boğazı’nın kıyısında kendi masalınızı yazacağınız düğününüz ve özel davetleriniz için sizi bekliyor. İskele, tarihi 1853 yılına kadar uzanan heybetli binası, 600 kişilik boğaz manzaralı kapalı salonu ve terasıyla düğün, nişan, kına, kurumsal etkinlikler ve özel davetleriniz gibi çeşitli davetlere ev sahipliği yapmak üzere özel bir mekan haline gelmiştir.

A’jia Hotel

Özel günler ve davetleriniz için A’jia Hotel muhteşem Boğaz manzarası ile görkemli bir yemek, düğün ve eğlence mekanına dönüşüyor. A’jia Hotel yaz aylarında bahçede 280 kişi yemek, 600 kişi kokteyl ve 550 kişi kokteyl prolonge olarak misafirlerine ev sahipliği yapabiliyor. Kış aylarında ise 80 kişi yemek,120 kişi de kokteyl organizasyonlarında hizmet sunabilmektedir. A’jia ayrıca misafirlerine özel menü, müzik ve dekor hazırlıklarına ilişkin danışmanlık hizmeti de verebilmektedir.

Rixos Premium Belek

Rixos Premium Belek’in kapıları hayallerinizin düğünü için açılıyor. Alanında uzman ve profesyonel ekipler, hayalini kurduğunuz düğünü gerçeğe dönüştürüyor. İster görkemli bir düğün, ister aileler arasında bir tören ve sonrasında yakın akrabalarla yenen bir yemek; Rixos Premium Belek’te her tercihe göre bir seçenek bulunuyor. Masa düzeni, özel paketler, özel menüler, alternatif kokteyl organizasyonları, yaş pasta, fotoğraf – video desteği ve ihtiyacınız olan her şey, tüm detaylarıyla Rixos Premium Belek’in uzman ekibi tarafından düşünülüyor.

Four Seasons Hotel Sultanahmet

Sultanahmet’in tarihi dokusunda, oya gibi işlenmiş incelikli detaylarıyla, masal gibi bir düğün hayal eden çiftler için Four Sesons Hotel Sultanahmet reddemeyecekleri bir teklif sunuyor. Balo salonunun dekorasyonundan, Four Seasons şeflerinin hazırlayacağı leziz düğün menüsüne, DJ organizasyonundan ses ve müziğe kadar bu özel geceyi tamamlayan her detay, Four Seasons Hotel Sultanahmet’in hazırladığı özel düğün teklifinin içinde yer alıyor.

The Ritz Carlton İstanbul

Çarpıcı siluet ve parıldayan Boğaz’ın karşısında yer alan The Ritz-Carlton Istanbul, eksiksiz bir düğün deneyimi sunuyor. Çiftler, kutlamalarını catering ve dekor ile kişiselleştirmelerine yardımcı olacak bir düğün profesyoneli yardımıyla planlama yapabilir. Mekanlar, Boğaziçi’ne bakan tavandan tabana pencerelerle otelin manzaralarını vurgulamaktadır ve kristal avizeler ve maun ahşap duvarları dahil olmak üzere zarif dokunuşlara sahiptir.

Titanic Downtown Beyoğlu

Siz sadece hayal edin, Titanic Downtown Beyoğlu’nun profesyonel ekibi ve özel evlilik hazırlığı danışmanınız en ince detayına kadar hayalinizdeki düğün davetini gerçekleştirsin! Size özel dekore edilmiş şık balo salonunda, usta şeflerin en lezzetli tarifleriyle zenginleşen menüler eşliğinde siz ve davetlileriniz mükemmel bir deneyim yaşasın. Sadece düğün daveti için değil, nişan, kına, bekarlığa veda etkinlikleri ve hatta evlilik yıl dönümü yemeklerinize kadar birçok organizasyonunuzu özel avantajlarla Titanic Hotels kalitesiyle gerçekleştirebilirsiniz.

Fairmont Quasar Istanbul

Yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, Türkiye’deki ilk otelinde rüyaları gerçekleştirerek unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. Hafızalarda yer edecek hayatınızın bu en önemli yolculuğu için eşsiz tasarıma ve 7,5 metre tavan yüksekliğine sahip Luna Balo Salonu’nda ya da Avusturyalı tasarım dahisi Marcel Wanders tarafından dizayn edilen havuz başını kullanabilirsiniz. Luna Balo Salonu’nun geniş ve yerden tavana kadar camlarla doğrudan bahçeye açılan fuayesi, nikah merasiminizi farklı bir alanda yapmak ya da düğün öncesi kokteyliniz için ideal bir alan sunuyor.

Swissotel The Bosphorus

Hayatınızın bu mutlu gününü küçük bir kutlama ile sevdiklerinizle paylaşmanız için Swissotel The Bosphorus, İstanbul sizi bekliyor. Sultan Park’ta, yeşillikler içinde sade ve güzel bir nikah töreninin ardından düğün pastanızı kesin ve bu unutulmaz günü de balayı süitinizde noktalayın.

Ng Hotel Sapanca

Hayatımızın özel günleri vardır. Bu günlerin ince düşünülmüş, her ayrıntısı planlanmış ve unutulmaz olmasını istemek hepimizin hakkı. NG Sapanca, profesyonel ve deneyimli ekibiyle düğün, nişan, doğum günü, yıl dönümü kutlaması gibi özel günleri sizin için organize eder. Geniş salonları da doğanın içindeki bahçesi de, size özel bir kutlama ortamına dönüşmeye hazır. Neyi kutlamak istediğinizi söylemeniz yeterli!

Cvk Park Bosphorus Hotel Istanbul 

Park Otel’de yüzyılı aşkın bir süre önce başlayan eşsiz düğünlerin geleneği bugün CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’da devam ediyor. Her detayı planlayan profesyonel banket ve servis ekipleri ve ödüllü şefleri düğününüzü gerçek bir masala dönüştürüyor. İster ihtişamlı bir seremoni ister zarif bir davet, hayalinizdeki düğünün konsepti hangisi olursa olsun, CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul en ayrıcalıklı tercihiniz olabilir. Özel sokağından giriş imkanı bulunan, şık fuayesi ve ihtişamlı dekoruyla İstanbul Balo Salonu ve Boğaz manzaralı üç adet terası en keyifli ve özel davetlerin adresi.

Raffles Istanbul

İstanbul’un kalbindeki lokasyonu, şehre özgü mimari detayları ve kusursuz hizmet anlayışıyla Raffles İstanbul Zorlu Center, rafine zevklere sahip olanlara kapılarını açıyor. Raffles Balo Salonu’nun binlerce minik yıldızdan oluşan etkileyici tavanı ve romantik atmosferi ile kokteyllerde 1000, oturmalı düzende ise yaklaşık 700 kişi kapasiteli, kolonsuz ve yüksek tavanlı balo salonu mevcut. Gelin ve damadın düğün sırasında kullanabilecekleri, balo salonunun yanında yer alan gelin süiti, kilitli kasadan makyaj odasına kadar çiftin ihtiyaç duyabileceği tüm detaylara sahip.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın