2020 Kış Sokak Modası: Tümüyle Siyah

2020 Kış sokak modası karalar bağlamamıza neden oluyor. Herkesin karanlık yüzü ortaya çıkıyor ve tüm karartılar yas değil adeta bir aşkı temsil ediyor! 

Geceler uzun, geceler karanlık… Kış mevsimi siyah suretini sadece gece değil, gündüzde stillere aşılıyor Tümüyle siyah kombinler sokak modası trendlerinde baş köşede. Herkes siyahın kolaycı tavrını ve şık yüzünü kombinlerine serpiştiriyor. İç karartmak yerine dışlar kararıyor, her yan biraz siyaha boyanıyor!

siyah kış kombinleri
siyah kış kombinleri

Siyah Alt Üst Ediyor

Herkesin illaki bir parça siyah kıyafeti vardır. Her dolaba girmeyi başaran bu renk kimi zaman bir elbise, bazen ceket, çoğu zaman ayakkabı olarak çıkıyor karşımıza ve aslında sadece karşımızda da kalmayarak kombinlere sızıyor. Bu sızma da sokak stillerinde karanlık bir tarafı açığa çıkarıyor. Siyah ve tonları kombin önerilerine takılınca daha uzun, olduğundan zayıf ve zarif bir duruşta mecburi oluyor.

2019 siyah kış kombini
2020 siyah kış kombini

2020 Kış Kombin Önerileri

1-Her zaman leopar deseni hep ardınızda mı bırakıyorsunuz? Artık bu deseni kullanmanın tam vakti! Bu kış siyah kombininize mutlaka bir şekilde biraz leopar desen serpiştirin.

2- Siyahın asi ve sert ifadesinden sıyrılmak için tonları ile yumuşak geçişler yakalayabilirsiniz.

3- Siyahın asil duruşuna biraz çarpıcı bir hava vermeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise kırmızı ruj çoktan dudaklarınıza renk vermiş olmalı.

4- Tepeden tırnağa siyah bir kombinin en göz alıcı aksesuarı renklerdir. Kombinize ayrıcalık katmak için renklerden yararlanın.

5- Küçük siyah elbise zamansız tavrı ile sizi şekilden şekle sokabilir. Gündüzden geceye rahat geçiş sağlayan siyah elbiselere mutlaka ceket, aksesuar desteği yapmalı ve çanta ayakkabı seçimi ile tarzınızı netliğe kavuşturmalısınız. Örneğin klasik siyah elbisenizi spor ayakkabı ve kolej montları ile giymeyi deneyin, renginizi belli edin!

6- Bohem kış mevsimine de göz dikti. Bohem stil yaratmak için uzun eteklerinizi kısa deri ceketlerle kombinleyin. Ayrıca kısa çizmelerinize püskül eklemeyi de ihmal etmeyin.

7- Ofis stilinin en trend parçası midi etek. Ofis stilinize cool bir duruş kazandırmak için midi eteklerinizin içine gömlekleri sokuşturun.

8- Saçlarınıza şekil vermek gözünüzde mi büyüyor? O zaman şekil vermeyin! Dağınık ve az önce yataktan çıktım imajı veren saçlarınızın açığını güpegündüz giydiğiniz dantelli elbiseniz ile kamufle edin. Üstelik makyaj ile de uğraşmayı unutun gitsin.

Siyah kombin fikirleri sonsuza kadar uzayabilir. Net bir tavırla tek bir kıyafetle keskin bir sonu da temsil edebilir. Siyahı bu kış bol bol mateme inat neşeli günlerde giyin!

2019 kış sokak modası
2020 kış sokak modası
Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak