2020 Yama ve Arma Modası

Yama ve Arma Modası

Bir adet iğne ve iplik, geri ise bir hayli hayal gücü… Kazak, pantolon, ceket ve çantalar artık arma ve yamalarla sadece bize özgü!

Her gün geçmişten gelen ve tazelenen bir trendle karşılaşıyoruz! Yırtık, pırtık ve açık pencere dekolteleri artık yerini renkli yamalarla sabitliyor. 2019 modası patchwork trendi ile başladığı yamama modasına armayı da ekleyerek renkleniyor. Yazın trend ananas baskına boyut kazandıran arma modası, farklı alternatifleri ile dört bir yana neşe saçmaya hazırlanıyor!

Armanı Seç Kombini Renklendir

Soğuk, gri ve kapalı havalar artık bir nebze de olasa renkleniyor. Arma keskin ve net tavrını her kombine sızdırarak farklı ve özgün bir stil kazanmamızı sağlıyor. Sade ve salaş stillere apayrı cool bir hava kazandıran renkli arma modelleri güne ve gece kombinlerinin eğlencesi oluveriyor. Sloganlar bir yandan, meyve ve şehir logoları diğer yandan, harfler de öte yandan kıyafetlere yapışıyor.

Jean Pantolon Arma Modası

Renkli sayıları, bir harfi, bir şehrin logosunu ya da aklınıza ne geliyorsa her şeyi kot pantolonların istediğiniz yerine kondurmanın sezonu açıldı! Tüm yıpranmış, yıllık ve eski diye nitelendirdiğiniz kotlarınızı yepyeni bir görüntüye kavuşturmaktan bahsediyorum. Birkaç rengin, farklı sembollerin bir arada kullanarak eskidi diye nitelendirilen jean pantolonları tazelemeye hazırlanın!

Kazaklara Yama Nasıl Yapılır

Her gün farklı kombin, her güne farklı bir seçenek ve her zaman yeni olan herkesi rahatlatır. Eskiden kalma, eskimiş, çok giyip sıkıldığınız tüm kazaklara yeni bir görünüm kazandırmak artık sizin elinizde. Direkleri, omuzları ve hatta istediğiniz yerleri farklı seçimleri kullanarak yama yapın. Sade kazakların biraz iddiasını arttırın, stilinize eğlence katın!

Çantalarda Yamadan Nasibini Alsın

Sloganlı çantalar bir dönem oldukça meşhurdu. Şimdi de bu sloganları basit bir şekilde armalarla anlatabilir, tüm çantalarınıza tüm hayal gücünüzü sığdırabilirsiniz. Sadece arma değil, eğlenceli rozetlerle de daha zengin bir görünüm kazandırılabilir. 90’lı yılların en unutulmaz aksesuarı sayılan rozetler bu senenin modasında da çantalara sızmaya hazırlanıyor.

Buyur Kendin Yap

İstediğiniz armayı bulamıyorsanız bunu kendiniz de yapabilirsiniz. Dilediğiniz bir kumaş parçasını, küçük kek kalıplarını kullanarak kesebilir ve farklı şekiller elde edebilirsiniz. İstediğiniz şekle iplik, düğme, ek kumaş kullanarak da bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Hatta belli bir kalıba uymayan sadece hayal gücünüze dayanan ve hatta bir şeye benzemeyen yama parçalarını da tüm yırtık kotların açık kısımlarını kapatmak için kullanabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın