2020 Yaz Modası: Elbise Modelleri

Yaz Modası: Elbise Modelleri

Sokak modası Yaz mevsiminin açılımını elbiseler ile kutlamaya hazır. Güneş artık biraz daha sıcak, gündüzleri hava bunaltıcı düzeyine ulaşmaya yakın, artık gölgeler aranan tarafa geçti ve işte o beklediğimiz Yaz geldi! Yaz modası denildiği zaman artık biraz daha rahatlık ve konfora özen göstermek, sıcağın bunaltıcı tarafının yükünü hafifletiyor. Tabii ki de konu bu şekilde bir yere doğru ilerlerken de elbise modelleri çıkageliyor.

Bohem Tarz Elbiseler

Bohem artık kalıplara sığmaya, dört bir yana yayılan bir tarz haline geldi. Her an, her yerde, herkeste görmeye alışılan bir tavra dönüşüyor ve elbiseler de bunca sıçramadan nasibini alıyor. Etnik desenler, anvelop elbise modelleri sokak stilleri üzerinde etkisini baskın bir şekilde belli ediyor.

2020 Yaz modası elbise modelleri

Kot Elbise

Denim kumaşların trendler arasındaki yeri derin ve geniş. Gömlekler, etekler, ceketler derken konu elbiseye kadar uzandı. Kot elbiseler yaz modası ve trendleri arasında geniş ve derin bir yerin sahibi. Her yere, her ana bir kot elbise seçebileceğimiz kadar alternatifimiz var!

Uçuşan Şifon Elbiseler

Uçuş uçuş, renk renk, desen desen şifon elbiseler her yerden ve neredeyse her köşe başından kendini göstermeye başladı. Hem spor hem de şık bir stil için çok arananlar kategorisinde.

Yine Yeniden Tek Omuz

Omuz dekoltesinin yeri büyük ve keskin. Düşük omuz ayrıntısının baş role taşınmaya başlandığı günümüzde artık tek omuz ayrımı da oldukça popüler. Şık ve elegan stil oluşturmak için basit ama bir o kadar hoş bir alternatifin karşılığını veriyor tek omuz elbise modelleri.

Salınarak Gelen Uzun Elbiseler

Uzunca zaman, boylu boyunca uzun elbiseler popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Yine ve yeniden uzun elbise modelleri yaz modası içerisinde değerleniyor. Desenli, bol dekolteli, derin yırtmaçlı, kuşaklı, kemerli modelleri ile insanı arada bırakıyor.

Tunikler Elbise Oldu

Tunik elbise aslında yeni sezonun getirdiği bir yenilik değil. Geçtiğimiz sezondan kalmada olsa, modern ve sade kesimi ile yeniden gündeme çıkıyor, pek ineceğe de benzemiyor.

Gömlek Elbiseler

Bir başka uzun konular arasında da gömlek elbiseler yer alıyor. Sokak modasının neredeyse vazgeçilmezi sayılacak kadar fazla kullanılanlardan. Erkek arkadaş gömleği ile tazelenen ve sürekli güncelenen bir konu haline gelmiş olduğu gerçeği de sürekli olarak kendini tekrarlıyor. İyi de ediyor…

Halter Yaka Elbiseler Yükseliyor

Omuz omuz dedikçe yine farklı kesimler öne çıkıyor. Bir başka omuzların gösterişini arttıran kesim de halter yaka. Omuzlarınızın geniş gözükmesini istiyorsanız bu kesime bayılacaksınız!

Beyaz Dantel Elbise

İşte en çok aranan, en çok taranan, en fazla tercihleri zorlayan elbise modeli: beyaz dantel elbiseler… Yaz ayının medarı iftiharı dantel ve beyaz buluşması. Caddeden sokağa, sokaktan plaja geçen ve her yere ayrı bir uyum sağlayan elbise modeli. İsteyince şık, isteyince spor seçimi, her an her yere hazır olma durumunun adeta imdat butonu…

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak