2020 Yaz Trendleri: Desenli Sokak Modası

Yaz Trendleri: Desenli

Yazın renkleri, desenleri her an fazlalaşarak belirginleşmeye devam ediyor. Çiçek desenden sonra artık palmiyelerin, ağaçların ve adeta küçük ormanları üzerimize giyeceğiniz. Tabii sadece ormanlarla kısıtlı değil desenler. Sokak modası desenleri yaz trendlerinde vahşi ormanlar kadar aynı zamanda da geometrik baskıları, etnik desenleri de ele alıyor. Tek başlarına sadeliğin iddiasını gündeme getiren desenleri aynı zamanda karıştırıp, birbirine uydurma çabasını bir kenara koymak da moda. Ağaçlar, tribal baskılar, ağaçlar, geometrik desenler olsun da, siz ne giyerseniz giyin!

Etnik Desen Arzusu

70’ler yine sahnede! Bohem’e selam gönderen tribal baskılar, hiç olmadığı kadar canlı renkleri sokaklara çıkarıyor. Tribal kelimesi Türkçeye çevrildiğinde kabileye ait, kabile üyesi ya da kısacası kabile olarak açıklanabilir. Kabile ile alakalı olduğu içinde etnik tınıların parmak bastığı baskıları gözünüzde canlandırın. Tabii sadece canlandırmakla kalmayıp, gardıroplara eklemeyi unutmayın.

Geometrik Desen Karmaşası

Kare, dikdörtgen, üçgen, dairelerden oluşan desenler artık her yerde! Etekler, elbiseler, taytlar, pantolonlar geometri ile buluşuyor. Baştan aşağıya geometrik şekillerle sarıp sarmalanmak ve özellikle de sık desenlerim fazla kiloları kapatmasıyla kucaklaşmak da cabası..

Tropikal Desenli Kombinler

Ormanların bağrından kopan ağaçlar sokak modası içerisine transfer olanlar grubuna dahil oldu. Aslında mevsimlerden yaz olunca, bu tropik akım çok da iyi oldu. Neşeyi, cıvıltıyı, huzuru, doğayı her an her yerde hatırlamak için yeterli olabilecek bir tercih var artık; tropikal desen. Renklerin ve şenliğin resmi gibi hayatın içinden stilleri güzel bir şekilde etkiliyor…

Desen Üstüne Desen

Anlam karmaşasını, huzursuzluğu ve kararsızlığı bir kenara bırakın. Desenlerin o eşsiz ahengine yavaş ve telaşsız bir şekilde teslim olun! Tek bir desenle yetinmemek adına artık desen üstüne desen modası geliyor. Üstelik uydu mu, uymadı mı endişesi de kışlık kıyafetlerle beraber gardıropların en arkasına kaldırılıyor! Gün artık çok yoğun ve belirgin silüetlerin günü!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın