2020’da Ünlülerin Tercih Ettiği Renkler

Geçtiğimiz sezonda görüldüğü gibi bazı renkler bu sezon da kış koleksiyonu için popüler renkler arasında bulunuyor. Özellikle bu renkler arasında toprak tonları ve kırmızı tonlar daha çok ön plana çıkıyor. Peki giyim modellerinde 2020 yılının renklerini görmek istiyor musunuz?

Trend olarak modayı takip etmek istediğinizde özellikle karşınızdaki kişiye vermek istediğiniz mesaj ve giyinirken istediğiniz amaç önemlidir. Bu nedenle modanın ortaya çıkışındaki temel nokta kendinizi tanımlamak için doğru tarzı seçmenizdir.

Tarz, insanın kendisini göstermek için verdiği mesaj ve ben buyum deme şekli olarak bilinir. Bu nedenle trendlere uygun bir şekilde giyinebilmek için aykırı seçimler yapmamalı ve özellikle renk seçimlerini doğru gerçekleştirmelidir.

Moda akımlarını takip ederek trendlerinizi oluşturmak istiyorsanız, öncelikle kendi renginizi keşfetmeniz ve gardırobunuzu bu şekilde hazırlamanız gerekir. Çünkü doğru renk seçimi yapmak her zaman şık olmak için ilk adımı oluşturur.

Eğer, yaşam yapınızda sıcak bir alt tona sahip iseniz, soğuk tonlu renkler seçimleri sizi enerjisi düşük olarak gösterilecektir. Tam tersi olarak soğuk bir alt tona sahipseniz, sıcak renkler seçmekte sizin önünüze geçecektir.

Trend oluşturabilmek için moda takımlarında renk, tarz ve seçimlerinizi uygun şekilde bir araya getirmeniz gerekir. Renk tonu denildiğinde ise sadece ana renkler değil kırmızı, sarı, mavi dışında farklı renklerde göz önünde bulundurulmalı yani mor gibi bir renk dahi moda için tercih edilebilmelidir.

İşte 2020’un En Trend Renk Seçenekleri

2020 sezonunda çoğunlukla sonbahara yakışan bir şekilde toprak renkleri tercih ediliyor. Bu renk seçenekleri arasında amber rengi çok sıcak bir ton olarak sevilen renk tercihlerinden biri oluyor. Özellikle bu sezon kırmızı renk çok daha ön plana çıkıyor ve kombinlerde farklılık sağlıyor. Örneğin, kırmızı bir elbise fuşya bir ceket ile kombin edildiğinde çarpıcı bir stil sağlayabiliyor.

2020’da farklı bir tasarım olarak elbiselerde vahşi hayvan renklerinin kullanılması ve üç boyutlu çiçek desenlerinin kullanılması da görülüyor.

Sonbahar mevsiminden bu yana görülen vahşi hayvan desenlerinde kaplan, zebra ve leopar desenleri trend oluşturuyor. Hatta bu sene spor kıyafetler de bile bu desenler kullanılabilir.

Üç boyutlu çiçek desenleri bu sezon iri iri çiçeklerle elbiselerde görülebilir. Renk ve tarz seçimlerini doğru bir şekilde yaptıktan sonra kendinizi iyi hissedip hissetmediğinizi denemek için ayna karşısında test yapabilirsiniz. Eğer, kendinizi aynada gördüğünüzde mutlu oluyor ve gülümseyebiliyorsanız doğru kombini sağlayarak trendinizi elde etmiş olacaksınız.

Sibel Yücel

Edebiyat, Sinem ve Tiyatro düşkünlüğü ile bilinen editörümüz Sibel Yücel, Kültür ve Sanat kategorisinde deneyimlerini paylaşırken Kültür ve Sanat Dünyasındaki gelişmeleri okuyucularımıza aktarır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak