250 Mağazalı Metropol İstanbul Nisan Ayında Açılacak

İstanbul’da bir yeni AVM daha açılıyor. Bir süredir yapım çalışmaları devam eden Anadolu Yakası’nda konumlanan Metropol İstanbul, Nisan ayında açılacak. Görsel olarak ihtişamlı yapısıyla dikkat çekecek olan AVM’yi diğer AVM’lerden ayıracak önemli özellikleri bulunuyor. Bunların başında farklı bir mağazacılık anlayışı ile hizmet veren mağazaların yer alacak olması. Bu demek oluyor ki Metropol İstanbul’da alıştığımız marka ve sektörler dışında ilginç bulabileceğiniz alışveriş mağazaları da görebilirsiniz.

TOPLAM 250 MAĞAZA!

Mağaza sayısının 250 tane olacağı bildirilirken bu mağazaların tamamının müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak seçildiği belirtildi. Çeşitlilik ve bol alternatifli geniş ürün yelpazesine sahip önemli markaların buluşturulması hedeflenen AVM’nin rakibi ise diğer AVM’lerden daha çok butik mağazaların olabileceği konuşuluyor.

EĞLENCE MERKEZİ OLACAK! 

Alışveriş merkezi olduğu kadar eğlence merkezi olarak da hatırlanacak ve hafızalarda yer edinecek olan alışveriş merkezinin bir kilometre uzunluğunda parkı bulunuyor. Alışveriş merkezlerinin otoparkları ise en büyük problem. Bu problemi çözümlemesi beklenen yüksek kapasiteli ve dört bin aracı ağırlayabilecek otoparkı bulunuyor.

İki yıla yakın bir süredir çalışmalar devam ederken şu günlerde son rötuşlar yapılıyor. Tamamlanmasını ardından görkemli şovlar eşliğinde açılışının yapılması beklenirken yer alacak mağazalarda ilk günlere özel çeşitli indirimlerin olması bekleniyor. Bu yıl içerisinde ülke genelinde 20 üzerinde yeni AVM açılması bekleniyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak