44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam Zorlu’da görkemli bir tören ile sahiplerine teslim edildi.

Televizyon ve müzik dünyasından ünlü isimlerin katıldığı törende 32 dalda ödül verildi. Muhteşem törenin sunuculuğunu Ayça Ayşin Turan ve Cem Devran üstlenirken; Ajda Pekkan, Mahmut Orhan ve Tarkan performansları Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vurdu.

 

ALTIN KELEBEKLER KİMLERE GİTTİ?

Yılın En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu ödüllerine Aslı Enver ve Tolgahan Sayışman sahip oldu. “Rising Star” ödülleri ise genç yetenekler Miray Daner, Melisa Şenolsun ve Hazal Filiz Küçükköse’ye verildi.

 

‘En İyi Senarist’ ve “En İyi Dizi” ödülleri Kanal D’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’ dizisi ve senarist Nuran Everen Şit’in oldu. En İyi Pop Müzik Erkek&Kadın Sanatçı ödülleri Tarkan ve Sezen Aksu’ya, yine Yılın “En İyi Şarkı” ödülü Tarkan’ın ‘Beni çok Sev’ şarkısına gitti.

44. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde yeni bir kategori olan “Mucize Yaratanlar” ödül sahipleri ise Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Songül Öden, Erkan Petekkaya, Cansu Dere ve Engin Akyürek oldu. En İyi Kadın Haber Sunucusu Star Tv’den Nazlı Çelik’ gitti.

Merhum sanatçı Harun Kolçak ise Çeyrek Asır Projesi ‘’En İyi Proje Ödülü’’nü kazandı. Ödül, merhumun babası Eşref Kolçak’a teslim edilirken törende duygusal anlar yaşandı…

Diğer yandan Mabel Matiz ve Anıl Can, “Ya Bu İşler Ne” ile ‘’En İyi Klip’’ ödülünü alırken; Survivor yarışması ‘’En İyi Yarışma Programı’’ seçildi.

Anusha Zubairy

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın