5 Kıtada Modanisa İle ‘Bereketli Cuma’

Modanisa 2019 yılının ‘Bereketli Cuması’ adı ile kampanyasını dünyada 140 ülke ve 5 kıtaya taşıyor. Amerika’da doğan ve Kasım ayı içerisinde yapılan efsane indirimleri Bereketli Cuma adı ile İstanbul’dan 140 ülkeye gönderim yapan tek e-ticaret yapan tek platform olma özelliğini taşımaya devam ediyor.

Modanisa Bereketli Cuma
Modanisa Bereketli Cuma

Türkiye’nin ilk ulusal online alışveriş sitesi Modanisa, ‘Bereketli Cuma Haftası’ kapsamında gönderimlerini 5 kıtadan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Yeni Zelanda, Sri Lanka, Japonya, Mısır, Avusturya, Hollanda, Katar, Belçika, İspanya, İtalya, Mauritius, Finlandiya, Yeni Zelenda, Malezya, Japonya, Güney Afrika, Pakistan, Polonya, Portekiz, Filipinler, Hindistan, Lüksemburg, Malta, Romanya, Macaristan, Trindad ve Tobago, Ukrayna, Brunei, Meksika, Panama, Libya, Porto Riko, Slovakya, Kamerun, Kazakistan, Malavi, Özbekistan, Sudan, Yunanistan, Maldivler, Brezilya, Kanada gibi onlarca ülkedeki kadınlara ulaştırıyor.

‘Bereketli Cuma’ İndirimlerinde 140 Ülkeye Gönderi

140 ülkeye e-ticaret yapan Türkiye’nin alışveriş sitesi Modanisa, Türkiye’de üst üste 3 kez e-ihraç şampiyonu oldu. “Bereketli Cuma” indirimleri Türkiye’de kaban, mont, takım, tunik, elbise gibi yüzbinlerce üründe %50 olacak. Modanisa.com dünyada her yıl 200 milyon ziyaretçi sayısı ile 5 kıtada ve 140’a yakın ülkeye sipariş kargolarını Türkçe, Arapça, İngilizce, Fransızca ve Almanca olmak üzere 5 farklı dilde müşterileri ile iletişimini kuruyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve online kadın giyim platformu olan Modanisa.com 2011 yılında kurularak hızla gelişen küresel modest moda sektörünün öncüleri arasında yer alıyor. Modanisa.com tarafından ilk defa İstanbul’da 2016 yılında gerçekleşen Modest Fashion Week ile Türkiye’yi modest modanın dünya merkezleri arasında yer almasını amaçlıyor. Türkiye’den 850 marka ve tasarımcıyı dünyaya taşıyan Modanisa.com, spor kıyafetten günlük giyime, gece elbiseleri, mayo ve aksesuarları ile 100.000adet ürün çeşitliliği ile hizmet veriyor. Modanisa.com, International Business Excellence Award tarafından verilen ‘E-ticaret ve Dijital Deneyim’ ödülünün yanı sıra BAE tarafından verilen ‘İslami Ekonomi Ödülüne’ layık görüldü. Bütün bunların yanında Türkiye’de 3 yıl üst üste e-ihracat şampiyonu oldu.

Modanisa.com Hakkında, www.modanisa.com

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın